Romelu Lukaku nam zijn ploegmaats mee op restaurant.
Volledig scherm
Romelu Lukaku nam zijn ploegmaats mee op restaurant. © Instagram Candreva en AFP

Knappe geste na grootse start: Lukaku trakteert op Japans en strooit met complimenten

Serie AEn of Romelu Lukaku zich in Milaan als een vis in het water voelt. Met een prachtige krul schonk hij Inter de zege op Brescia, zijn zevende treffer in tien matchen en amper ééntje minder dan O Fenômeno Ronaldo. Sublieme cijfers, maar onmogelijk zonder goede Italiaanse aanvoer. Dus trakteerde ‘Big Rom’ zijn ploegmakkers op een Japanse delicatesse. 

7 reacties

 • Raf Ostach

  2 jaar geleden
  René: gefrustreerd? Als clubs zoveel geld blijven betalen aan spelers, tja wat kunnen we daar aan doen? Misschien kan u zelf nog profvoetballer worden en veel geld verdienen of gaat u dat dan weigeren?
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Och ja, wat die criticasters allemaal niet hebben voorspeld dat Lukaku het niet gaat maken in Italie, de grootste miskoop, geen techniek, alleen maar intikkertjes, werkt niet op het veld en meer van die onzin. Lukaku doet wat hij moet doen, scoren, hoe..dat is niet belangrijk. Nu op handen gedragen in Italie. Nu scoort hij geweldig, prima aanname en klasse afgewerkt, en dat voor iemand die niet kan voetballen volgens de criticasters. Wie is er nu dom?
 • Ronny Popelier

  2 jaar geleden
  Romelu is een jongen met het hart op de juiste plaats, zowel op al naast het veld. Is een voor eeld voor velen hoe ver men kan raken met inzet en wilskracht. Romelu zou nergens slagen, maar bewees toch altijd het tegendeel, om het even bij welke ploeg nu ook in de moeilijke Serie A. Alleen respect is hier op zijn plaats.
 • Veronique Matthijs

  2 jaar geleden
  Echte held❤️
 • René Schoeters

  2 jaar geleden
  Beseffen we eigenlijk wel wat die gasten per week verdienen en wat die Japanees gekost heeft? Schoon geste me houla!