Nainggolan in gesprek met social media-ster Damiano Er Faina op Twitch.
Volledig scherm
Nainggolan in gesprek met social media-ster Damiano Er Faina op Twitch. © PN

“Jij bent de Wolf, Ninja, de leider van de roedel”: zo graag Nainggolan gezien is bij collega’s, zo weinig keuze heeft hij

Serie ADe sportieve toekomst van Radja Nainggolan (32) blijft een actueel thema in Italië. In principe keert hij terug naar Inter nu zijn uitleenperiode aan Cagliari stilaan afgelopen is. In een gesprek waarin ‘Il Ninja’ ook zijn rivaliteit met Juventus verduidelijkt, duidt hij nogmaals op zijn goeie relatie met Inter-coach Conte. Alleen is die liefde niet langer wederzijds. Nainggolan hintte eerder al op een (onwaarschijnlijke) terugkeer naar AS Roma. In de Romeinse kleedkamer zou hij wel met open armen ontvangen worden.

 1. Het leed van Nainggolan, voetballer getekend door het leven: “Elke dag nog denk ik: ‘Radja, doe wat zij wou dat je deed”
  PREMIUM
  Voetbal

  Het leed van Nainggolan, voetballer getekend door het leven: “Elke dag nog denk ik: ‘Radja, doe wat zij wou dat je deed”

  Zijn vader liet geen adres achter, wel een berg schulden. De twee engelenvleugels op zijn rug zijn een ode aan zijn moeder, die in 2010 overleed aan kanker. Zijn vrouw vecht moedig tegen een tumor. Zaterdag verloor hij zijn nichtje. Een voetballer getekend voor het leven. Het leed van Radja Nainggolan (32) houdt niet op: blij dat hij nog leeft, maar vanbinnen al vaak gestorven.
 2. Zlatan (38) na zijn dubbel in Serie A-opener AC Milan: “Als ik 20 was geweest, had ik 4 keer gescoord”
  Play
  Serie A

  Zlatan (38) na zijn dubbel in Serie A-opener AC Milan: “Als ik 20 was geweest, had ik 4 keer gescoord”

  Alsof de tijd heeft stilgestaan. Zlatan Ibrahimovic, 38 lentes jong, was goed voor de beide goals in AC Milans eerste match in de Serie A 2020-’21. De ‘rossoneri’ wonnen met 2-0 van Bologna, Saelemakers speelde de tweede helft als vervanger van de Spanjaard Castillejo. En ook na de match pakte de Zweedse spits uit met twee oneliners waar alleen hij een patent op heeft.