Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Inter is dringend op zoek naar centen: staat Lukaku straks in de etalage?

Serie AItaliaanse topclub zkt. centen. FC Internazionale kreunt onder de gevolgen van de pandemie en strengere regels in China over de uitstroom van kapitaal. Gaat zijn meest waardevolle bezitting in de boekhouding, ene Romelu Lukaku, straks in de etalage?

14 reacties

 • Mie Van Gestel

  2 maanden geleden
  Lukaku gaat er niet weg hoor,er zijn er die meer opbrengen,en waar ge geen drie verdedigers op moet zetten voor te scoren,zoals Ronaldo.
 • Dalila Bouchalaa

  2 maanden geleden
  Lukaku is zonder meer een van de strafste spitsen op deze planeet. Net zoals Ronaldo scoorde hij niet dinsdag in de topper tegen Juventus, maar wat de criticasters niet zien is dat die mannen een verdediging volledig uiteen kunne rijten. Op Lukaku worden altijd twee à drie verdedigers "geplakt". Dat creëert ruimte elders. Dàt is ook een kenmerk van een topspits.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Lukaku gaat daar niet weg, ze kunnen hem niet missen, er zijn grotere kandidaten daarvoor.
 • Dirk Tuymans

  2 maanden geleden
  Lukaku is veruit onze beste Belg...Die doet wat hij moet doen en dat is scoren...Altijd en overal. Heeft hij al genoeg bewezen. De criticasters allemaal hun mond gesnoerd.
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Voor mij behoort Lukaku momenteel tot de beste spitsen ter wereld, zeker in zijn leeftijdscategorie. Lewandowski, Ronaldo, Ibrahimovic en Messi zijn een pak ouder en daarom dus minder interessant. Bovendien heeft hij een prima instelling als speler en als mens. Met hem krijg je geen ruzie binnen de spelersgroep wat zeker ook een voordeel is.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april