José Mourinho.
Volledig scherm
José Mourinho. © Photo News

“Ik ben als enige verantwoordelijk”: na uithaal naar z’n spelers en donderspeech in de kleedkamer kijkt Mourinho nu ook in de spiegel

Serie ANa de pijnlijke 6-1 tegen Bodø/Glimt moeten AS Roma en José Mourinho morgen al opnieuw aan de bak tegen Napoli. In aanloop naar dat duel gaf de ‘Special One’ (opnieuw) een opvallende persconferentie. Anders dan donderdagavond zocht Mourinho de schuld vandaag wel vooral bij zichzelf.

3 reacties

 • Regis Desmet

  1 maand geleden
  Ik heb nooit begrepen waarom men deze narcist en zelf uitgeroepen "special one" een toptrainer noemde, iemand die zichzelf goed kan verkopen betekent nog niet dat hij ook kan wat hij iemand op de mouw spelt, dat er daarna nog topclubs met hem aan t werk gaat betekent maar 1 iets voor die clubs, wanhoop
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Beide schuldig zowel de coach als de spelers ...! Maar voor een keer Mourinho juist verwoord !
 • Mieke Ponet

  1 maand geleden
  Is niet wat ze van hem maken bekijk de ganse loopbaan, meer falen dan succes.
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.