Dries Mertens.
Volledig scherm
Dries Mertens. © Photonews

Hij wil snel duidelijkheid: Dries Mertens bereid om 2,25 miljoen euro in te leveren, bal ligt in kamp Napoli

Serie AZou hij stilaan piekeren over zijn toekomst? Het is nog altijd niet duidelijk of Dries Mertens (35) bij Napoli blijft. Zelfs nu hij de helft van zijn loon wil afgeven.

25 reacties

 • Pieter Verhulst

  2 maanden geleden
  In dries zijn plaats bleef ik daar voor een gewoon loon en kost en inwoon. Gaat nergens nog die status krijgen. En als miljonair kan je beter daar leven dan hier.
 • Ruben Nagels

  2 maanden geleden
  Edmond Vanderhallen helemaal eens. En Idd altijd die commentaren van die vele " voetbal kenners" over het loon. Had dan ook prof voetballer geworden! Als mensen geen interesse hadden in voetbal ging er geen geld in om. Dus niet kijken of supporterend is dan de boodschap.
 • leen hanssens

  2 maanden geleden
  Dan houd hij nog genoeg over, veel te veel eigenlijk!
 • Marc Emiel

  2 maanden geleden
  Zelf zo’n voorstel doen zet hem wel in een zwakke positie. Dat is bijna smeken om een contract. Het leven moet daar echt wel heel goed zijn. Bij de rode duivels zou ik hem liever niet meer zien. Liever wat verjonging.
 • kurt rosseel

  2 maanden geleden
  nog altijd heel veel geld voor een speler van 35
 1. Zijn mooiste goals op en naast het veld: het sprookje van 9 jaar Dries Mertens in Napoli in 9 momenten
  Play
  Serie A
  3

  Zijn mooiste goals op en naast het veld: het sprookje van 9 jaar Dries Mertens in Napoli in 9 momenten

  Slechts twee keer de Coppa Italia en één keer de Italiaanse Supercup. Qua prijzenoogst waren de negen jaren SSC Napoli voor Dries Mertens niet onvergetelijk. Maar de passage van de Leuvenaar (35) bij ‘I Partenopei’ was er wel één van 24 karaats: voor 99,9% puur goud. Alleen het sportieve droomafscheid was Mertens, op een zucht van een transfer naar Galatasaray, niet gegund. 9 geweldige jaren Napoli van Dries Mertens in 9 momenten.