Dries Mertens en Kat Kerkhofs gingen los op Tomorrowland.
Volledig scherm
Dries Mertens en Kat Kerkhofs gingen los op Tomorrowland. © Photonews

Hij laat breuk met Napoli niet aan zijn hart komen: Dries Mertens en ‘DJ Kat’ (in Napoli-shirt) gaan uit de bol op Tomorrowland

Serie AFinito. Het sprookjeshuwelijk tussen Dries Mertens (35) en ‘zijn’ Napoli is voorbij. Dat geeft voorzitter Aurelio de Laurentiis aan. “Mertens weigerde mijn laatste voorstel van 2,4 miljoen euro. Ik wens hem het beste.” Intussen laat de Rode Duivel de breuk niet aan zijn hart komen. Hij ging samen met vrouwlief Kat - DJ van dienst - uit de bol op Tomorrowland. “Napoli, liefde van mijn leven", schrijft ze op Instagram.

75 reacties

 • Joseph Debusscher

  4 maanden geleden
  Zou voor dat bedrag graag tekenen. Wel onder de voorwaarde dat ik er kan blijven als lid van technische staf. Ze zijn toch zo zot en verknocht aan deze streek.
 • Herman Van Arendonk

  4 maanden geleden
  Jammer dat het zo moet eindigen, maar Mertens zit nu eenmaal in de laatste jaren van zijn voetballoopbaan. Hij heeft absoluut geweldig gevoetbald bij Napoli, en spectaculaire doelpunten gemaakt. Daar zou iedereen het nu over moeten hebben. Dries, kom nu maar gewoon terug naar Belgie, want daar heb je nog maar amper gevoetbald. Dan kun je over twee jar echt afscheid nemen.
 • Berten Van Damme

  4 maanden geleden
  Elk heeft het recht om eigen beslissingen te nemen en als Dries kiest om niet te tekenen voor 2,5 miljoen €, dan is dat zijn beslissing. Zo kan ook iedereen beslissen voor wie hij supporter is... Maar verwijten horen niet thuis in deze, vind ik.
 • PAUL NEVELSTEEN

  4 maanden geleden
  Ook hier negatieve reacties. De wereld hangt aaneen van negativiteit tegenwoordig... Is 2.5 miljoen afslaan voor een club, waar hij bijna 150 goals maakte, een geldwolf zijn? Ik dacht het niet! Bekijk ff andere bedragen van om en bij de 100 miljoen, dat zijn zo'n beetje de bedragen die rond gaan voor topspelers. Dan vind ik dat Dries álle recht heeft om dit bedrag af te slaan...
 • Servaes Stef

  4 maanden geleden
  Wa moeien julie zich Dries kiest zelf wat hij doet met zijn carrière