REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Het trieste verhaal van gevallen Braziliaanse topspits: "Op training bij Inter was ik 's morgens dronken. Iedere keer weer"

Buitenlands VoetbalHij moest de opvolger van de Braziliaanse Ronaldo worden en hield aan vijf goeie tot geweldige seizoenen in de Serie A, bij Parma en vooral Inter, de bijnaam van L'Imperatore (de keizer) over. Maar nadien ging het steil bergaf met de carrière van Adriano. Aan het Braziliaanse televisiestation R7 legt hij nu uit waarom. 

4 reacties

 • Didi Hunter

  4 jaar geleden
  Ongeloofelijk talentdeze speler.... Had de grootste moeten worden, helaas.............
 • Allard Emile

  4 jaar geleden
  Arme kerel, kon zeker een hele grote worden!
 • tom ignoul

  4 jaar geleden
  Fenomenale speler.... Had graag meer van hem gezien.arme man
 • Vincent Van dijck

  4 jaar geleden
  Alkoholisme is een ziekte.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.