Ex-Charleroi-spits Victor Osimhen kreeg rood voor een slag aan Daan Heymans.
Volledig scherm
Ex-Charleroi-spits Victor Osimhen kreeg rood voor een slag aan Daan Heymans. © AP/YouTube: Serie A

Het licht gaat uit bij Victor Osimhen: ex-Charleroi-spits deelt slag uit aan Daan Heymans en krijgt rood

Serie AVictor Osimhen verloor gisteren even alle kalmte in het competitieduel van Napoli tegen Venezia. Bij een hoekschop wilde hij Daan Heymans van zich afschudden, maar hij verkocht onze landgenoot daarbij een slag tegen de keel. Na een rood karton voor de ex-Charleroi-spits moest Napoli zo nog 70 minuten met een man minder verder, maar het won wel. 

0 reacties

 1. Inter zet scudetto in feestmatch tegen Sampdoria luister bij met 5-1-zege, Lukaku blijft op de bank
  Play
  Serie A
  2

  Inter zet scudetto in feestmatch tegen Sampdoria luister bij met 5-1-zege, Lukaku blijft op de bank

  Feest in Milaan. Na elf jaar zonder Italiaanse landstitel konden de tifosi van Inter voor en na de partij tegen Sampdoria wat van de schade inhalen. Ambiance in maar vooral rond het Giuseppe San Meazza, waar de spelersbus triomfantelijk werd verwelkomd. Ook op het veld louter lachende Interisti. Voor Lukaku mocht de riem er al af, hij bleef op de bank. Opdracht volbracht. Zijn vervanger, Alexis Sanchéz, scoorde twee keer in de 5-1-zege tegen Sampdoria.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?