Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
Charles De Ketelaere. © Photo News

Een soap in het roze: De Ketelaere 21 keer op voorpagina Gazzetta en in 175 artikels verschenen

Serie ATerwijl op dit moment de transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan definitief wordt afgehandeld, een blik op enkele opvallende cijfers uit de Italiaanse media achter de overgang van CDK naar de modestad.

4 reacties

 • Joseph Debusscher

  10 maanden geleden
  Proficiat Charles grote stap vooruit,en nu kans voor bij te leren van de topspelers en begeleiders van het internationaal voetbal.Geef u een goede raad ,nu werken en werken da ge er bijna bijvalt,en goede raad opvolgen tot ge Sir Charles bent.Wens u het allerhoogste met uw loopbaan als voetballer en mens.
 • Maartje Nieuwboter

  10 maanden geleden
  Goede zaak voor Charles. Gaan spelen bij de uittredende landskampioen in de serie A is een geweldige groeikans voor zo'n jonge getalenteerde kerel. De Italiaanse competitie is zowel vinnig in de aanval als stug in de verdediging. Perfecte voedingsbodem voor progressie.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  10 maanden geleden
  Ze stellen CDK voor alsof hij Gullit, Van Basten of Seedorf is! Maar dat waren echte supervoetballers, die wonnen alles wat er te winnen was, behalve het WK.Maar dat zal onze Charles ook nooit winnen.Als CDK 40 miljoen moet kosten, dan waren die 3 er elk 400 waard.
 • Eric Bex

  10 maanden geleden
  AC Milaan heeft dan ook een koopje gedaan. Als Juventus enige jaren geleden 75 miljoen heeft betaald voor de Nederlandse verdediger Mathijs De Ligt die niet echt voldeed bij de Oude Dame dan is 35 miljoen voor 👑 Charles een peulschil.