Dries Mertens.
Volledig scherm
Dries Mertens. © Photo News

Dries Mertens solliciteert met goal en assist voor nieuw contract, maar Napoli-coach is duidelijk: “Dan moet hij voorwaarden van club aanvaarden”

Serie AZo solliciteer je dus voor een nieuw contract: Dries Mertens scoorde gisteren z'n 144ste doelpunt in het truitje van Napoli en gaf ook nog eens een assist. Rode lantaarn Salernitana ging eraan met 4-1. “Als ik belangrijk ben voor de club, houden ze me hopelijk hier", klonk het gisteravond nogmaals. Coach Spalletti is echter duidelijk: “Als hij wil blijven, is het aan de voorwaarden van de club.” 

25 reacties

 • Joris Janssens

  1 jaar geleden
  Hij zou zen laatste jaar ook verniet kunnen spelen. Dan zou hij pas God in Napels zijn.
 • Jean De Grande

  1 jaar geleden
  philippe vander haeghen, hebt ge de lonen van de echte groten al gezien? Dan is Dries een armoezaaier.
 • philippe vander haeghen

  1 jaar geleden
  Als je 15 miljoen bruto deelt door het aantal wedstrijden en het aantal speelminuten dan krijg je een bedrag waar je broek van afzakt...
 • etienne van der vennet

  1 jaar geleden
  Hij is toch al millonair,dus mag hij rustig een paar miljoentjes laten zakken van zijn prijs .Als ze daar gelukkig zijn steek het toch niet om een miljoentje
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Driess Mertens verdient meer respect voor al de jaren die hij bij Napels speelde ...! Die voorzitter zou beter zwijgen ! Ze mogen die buitenzwieren 👎 De fans zijn weg van Dries 👍 Succes verder Dries !
 1. De close call van De Ketelaere voor Qatar: op de bank bij AC Milan en target van de bondscoach niet gehaald
  PREMIUM
  RODE DUIVELS

  De close call van De Ketelaere voor Qatar: op de bank bij AC Milan en target van de bondscoach niet gehaald

  Het target dat Roberto Martínez had vooropgesteld, haalt hij niet. Tegen Cremonese startte steraankoop Charles De Ketelaere (21) voor de vierde keer op rij op de bank bij AC Milan – hij kreeg 16 minuten. Een status die steeds meer vragen oproept. Wat is er aan de hand met ‘CDK’? Waarom wordt zijn WK-selectie een close call? En hoe verging het andere collega-Duivels die van de Jupiler Pro League naar een Europese topclub gingen in hun eerste maanden bij hun nieuwe werkgever?