Dries Mertens en het 'Palazzo Donn'Anna', met fantastisch uitzicht over de baai van Napels, waar Mertens een appartement heeft.
Volledig scherm
Dries Mertens en het 'Palazzo Donn'Anna', met fantastisch uitzicht over de baai van Napels, waar Mertens een appartement heeft. © AP/BELGA

Dries Mertens: “Ik kies niet voor dollars, wel voor Napels. Hier ben ik miljonair voor het leven”

Serie ANiets dat zijn band met Napels en SSC Napoli kapot krijgt. Ook niet zijn aflopende contract, dat Napoli wel eenzijdig kan verlengen. “Ik weet dat er twee wegen zijn, waarvan eentje een afscheid is”, zegt de Rode Duivel (34) in ‘Il Corriere dello Sport’. “En ik weet dat iedereen in huize Mertens dan in tranen zal uitbarsten.”

44 reacties

 • eduard janssens

  4 maanden geleden
  Niemand onder ons levert de helft of een kwart van zijn loon in, het ligt niet aan de speler dat zijn loon zo hoog is ze hebben het altijd willen betalen ; ik veronderstel dat hij er nooit zal weg gaan er zal blijven al zo hij minder gaan verdienen dat siert hem !Club liefde noemen ze .dat ! de roep van de euro's intresseerd hem niet .
 • willems michel

  4 maanden geleden
  Niemand voetbalt voor het geld. Hij wil morgen gerust tekenen voor Westerlo of Eupen. Geen interesse in geld zoals elke overbetaalde voetballer.
 • Giuseppe Casto

  4 maanden geleden
  Lever de helft in dan speel je nog enkele jaren
 • Daniel Meuleman

  4 maanden geleden
  Met al je miljoenen kan je toch gewoon gaan rentenieren in Napels?
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Er is een tijd van komen en een van gaan eh Dries ...🙄 Super carrière gemaakt bij Napels 👍 Wat anders dan lukaku die denkt maar aan geld en zichzelf ...met zijn grote ego en uitspraken ...! Is altijd een onderschatte speler geweest Maar toch complete speler 👍 Succes verder Dries !