Romelu Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Romelu Lukaku. © Photo News

De missie ‘Big Rom’ is begonnen: zo wil nieuwe coach Inzaghi van Lukaku kampioenenmaker én topschutter maken

Serie AZo graag is Romelu Lukaku (28) terug in Milaan. Zo graag wil hij weer voetballen. Bij FC Internazionale Milano verwelkomden ze zondagavond een hongerige spits. Het afgetrainde lijf bracht hij mee als souvenir van een deugddoende vakantie. Zijn nieuwe trainer glundert. Hij heeft grootse plannen met ‘Big Rom’. Een situatieschets.

11 reacties

 • Els Martin

  8 maanden geleden
  Wie zijn geklungel dit weekend zag weet genoeg...
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Goeie spits als hij aangespeeld wordt Maar zelf kan hij moeilijk een man voorbij En technisch geen kraan ... Is geen Lewandowski !
 • Mie Van Gestel

  1 jaar geleden
  Wat een kenners hier,een spits moet scoren in belangrijke matchen,en dat doet hij niet.Punt uit.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Onze sterkste spits ooit, goed aangespeeld is hij niet te houden De Ketelaere was er dan beter bij geweest op het EK.
 • Davy Sergeant

  1 jaar geleden
  Wat een kenners hier, feiten zijn er. Spits moet scoren, punt uit. Lukaku scoort, dus ...
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Milaan in overdrive voor ‘la Promessa d’Oro’: hoe de flitsen van De Ketelaere en een aanbeveling van De Bruyne de Milan-fans doen dromen
  Play
  PREMIUM
  Serie A

  Milaan in overdrive voor ‘la Promessa d’Oro’: hoe de flitsen van De Ketelaere en een aanbeve­ling van De Bruyne de Mi­lan-fans doen dromen

  Een hoog voltage. Zijn stroomstoten wakkeren het enthousiasme in Milaan alleen maar aan. De verwachtingen ook. Bij zijn debuut in de basis was Charles De Ketelaere (21) zaterdag meteen goed voor een assist. Relaas van hoe een stad, zijn tifosi en zijn media zich aan de voeten gooien van hun nieuwe blonde God, la Promessa d’Oro. Zelfs Kevin De Bruyne mag zijn zegje doen over hem. Gaat u mee in overdrive?
 2. Een afscheid door de grote poort: Anfield zwaait Divock Origi uit op hartverwarmende manier
  Play
  Buitenlands voetbal
  19

  Een afscheid door de grote poort: Anfield zwaait Divock Origi uit op hartverwar­men­de manier

  Jürgen Klopp bevestigde vrijdag al dat Divock Origi Liverpool zal verlaten. “Ik verwacht een speciaal afscheid. Waar hij ook gaat, hij zal succesvol zijn”, klonk het. Dat speciaal afscheid kreeg Origi ook. Na de laatste wedstrijd tegen Wolverhampton maakten de spelers een erehaag voor onze landgenoot. Ook de fans zongen hem toe, Klopp gaf hem een dikke knuffel. Origi genoot.