“De grote baas is terug!”: Inter-voorzitter Zhang maakt transfer Lukaku officieel - Romelu krijgt rugnummer 90

Serie ABentornato, Big Rom. Romelu Lukaku (29) is in de vroege ochtend gearriveerd in Milaan om later op de dag zijn handtekening te zetten bij Inter. De spits poseerde aan de luchthaven meteen met een sjaal van I Nerazzurri en legde zijn medische testen af. De deal is deze avond ook officieel gemaakt. Hieronder mist u niets van de dag van Lukaku in Milaan. 

38 reacties

 • Peter Berlanger

  1 maand geleden
  En nu nog leren voetballen en alles komt goed.
 • Gino Van Rompaey

  1 maand geleden
  Italië is een trapje lager dan de premier league of de primera division, een ideale competitie voor een spits als Lukaku die het moeilijk heeft in de toppers, maar tegen de mindere ploegen altijd present tekent.
 • Patrick Desmet

  1 maand geleden
  Vroeger waren de rugnummer verdeeld over het aantal spelers1, 2, 3, 4, 5... tot 11, en daarna al de reserves. Steaks komt er eentje het veld op met 10355.
 • Jan Daems

  1 maand geleden
  Hahaha, wat een grapjassen toch. Positivisme is prima maar het mag je niet blind maken voor de realiteit. Dat Lukaku al veel gescoord heeft is veeleer te danken aan zijn snelheid en zijn massieve body waartegen het moeilijk optornen is voor verdedigers die niet zo'n indrukwekkend karuur hebben. Maar technisch is hij heel beperkt in zijn balaanname en balbehandeling, dat ziet het kleinste kind. En wat beweeglijkheid betreft of initiatief is hij ook niet meteen een uitblinker.
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Super Romelu en welcome home. Nu terug bewijzen dat je één van de beste Europese spitsen bent en ook scoren tegen de grote Italiaanse teams aub.
 1. Ook Lukaku ontsnapt niet aan welkomstritueel: ‘Big Rom’ zingt en krijgt handen op elkaar van ploegmaats
  Play
  Buitenlands voetbal
  2

  Ook Lukaku ontsnapt niet aan welkomstri­tu­eel: ‘Big Rom’ zingt en krijgt handen op elkaar van ploegmaats

  Terug van weggeweest. Na een woelig seizoen bij Chelsea is Lukaku opnieuw een speler van Inter, de club waar de Rode Duivel van 2019 tot 2021 furore maakte en die hij in 2021 de titel schonk. Zoals elke nieuwkomer bij de Nerazzurri moest ook Lukaku een liedje zingen, een traditie bij veel clubs. ‘Big Rom’ koos voor ‘Te Boté’ van Karen Méndez. Het nummer viel in de smaak bij zijn ploegmaats en al snel kreeg hij de handen op elkaar.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 3. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
  Buitenlands Voetbal
  3

  OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

  De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.