“De grote baas is terug!”: Inter-voorzitter Zhang maakt transfer Lukaku officieel - Romelu krijgt rugnummer 90

Serie ABentornato, Big Rom. Romelu Lukaku (29) is in de vroege ochtend gearriveerd in Milaan om later op de dag zijn handtekening te zetten bij Inter. De spits poseerde aan de luchthaven meteen met een sjaal van I Nerazzurri en legde zijn medische testen af. De deal is deze avond ook officieel gemaakt. Hieronder mist u niets van de dag van Lukaku in Milaan. 

38 reacties

 • Peter Berlanger

  5 maanden geleden
  En nu nog leren voetballen en alles komt goed.
 • Gino Van Rompaey

  5 maanden geleden
  Italië is een trapje lager dan de premier league of de primera division, een ideale competitie voor een spits als Lukaku die het moeilijk heeft in de toppers, maar tegen de mindere ploegen altijd present tekent.
 • Patrick Desmet

  5 maanden geleden
  Vroeger waren de rugnummer verdeeld over het aantal spelers1, 2, 3, 4, 5... tot 11, en daarna al de reserves. Steaks komt er eentje het veld op met 10355.
 • Jan Daems

  5 maanden geleden
  Hahaha, wat een grapjassen toch. Positivisme is prima maar het mag je niet blind maken voor de realiteit. Dat Lukaku al veel gescoord heeft is veeleer te danken aan zijn snelheid en zijn massieve body waartegen het moeilijk optornen is voor verdedigers die niet zo'n indrukwekkend karuur hebben. Maar technisch is hij heel beperkt in zijn balaanname en balbehandeling, dat ziet het kleinste kind. En wat beweeglijkheid betreft of initiatief is hij ook niet meteen een uitblinker.
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Super Romelu en welcome home. Nu terug bewijzen dat je één van de beste Europese spitsen bent en ook scoren tegen de grote Italiaanse teams aub.