Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De diepe financiële put van Inter: kan Italiaanse club zich dure Romelu Lukaku nog veroorloven?

Serie AZijn cypto-sponsor komt zijn verplichtingen niet na. Cijfers blijven ondanks een recordverkoop van 113 miljoen bloedrood. Terwijl geblesseerde huurling Romelu Lukaku amper waar heeft geboden voor zijn geld, blijft Inter dansen op een slap koord. Een leven op leningen dat op termijn ook gevolgen kan hebben voor ‘Big Rom’. Een analyse van de financiële cijfers van Inter: hoe groot is het krediet van Lukaku in Milaan?

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. De ‘circle of trust’ van Romelu: waarom Lukaku in zijn race tegen de klok Antwerpen boven Milaan verkiest
  PREMIUM
  WK voetbal

  De ‘circle of trust’ van Romelu: waarom Lukaku in zijn race tegen de klok Antwerpen boven Milaan verkiest

  Met de vogels deelt hij straks het (eenzame) zicht over Antwerpen. Nu het littekenweefsel in de linkerhamstring opspeelt, verkiest Romelu Lukaku (29) niet voor het eerst voor een vertrouwde omgeving en bekende gezichten. Zaakwaarnemers zijn gekomen en gegaan, maar z’n medische team is een constante. Deze specialisten moeten ‘Big Rom’ klaarstomen voor Qatar (want er is meer dan opperkinesist Maesschalck alleen).