Volledig scherm
© Photo News
2
EINDE
2
 • Giovanni Di Lorenzo 34'
 • Dries Mertens 60'
 • Theo Hernandez 20'
 • Franck Kessié 73'

Daar is nummer 125! Dries Mertens treft raak tegen AC Milan, invaller Saelemaekers slikt nog rood

Serie AMet zijn negende goal van het seizoen en nummer 125 in totaal leek Dries Mertens tegen AC Milan eens te meer de gevierde Napolitaan te worden. Een domme penaltyfout besliste daar anders over (2-2). Niet het Serie A-seizoen dat Mertens in gedachten had. Gelukkig maakt het all-time doelpuntenrecord dat hij geregeld opvijzelt en de contractverlenging veel goed.

 1. Te veel oesters gegeten? Neen, wel degelijk corona: Napoli-voorzitter maakt geen reclame voor Serie A
  Play
  Serie A

  Te veel oesters gegeten? Neen, wel degelijk corona: Napoli-voorzitter maakt geen reclame voor Serie A

  Aurelio De Laurentiis heeft zijn twijfelachtige eer van erg flamboyante voorzitter van Napoli opnieuw alle eer aangedaan. Terwijl hij al symptomen vertoonde -die hij zelf toeschreef aan een indigestie door het eten van oesters- woonde de man (71) woensdag toch nog een vergadering van de Lega Serie A in Milaan bij. Een mondmasker bij het verlaten van het gebouw? Hoeft niet, vond de gewezen filmproducent. Vandaag maakte de club bekend dat zijn voorzitter positief testte op Covid-19.
 1. Zlatan (38) na zijn dubbel in Serie A-opener AC Milan: “Als ik 20 was geweest, had ik 4 keer gescoord”
  Play
  Serie A

  Zlatan (38) na zijn dubbel in Serie A-opener AC Milan: “Als ik 20 was geweest, had ik 4 keer gescoord”

  Alsof de tijd heeft stilgestaan. Zlatan Ibrahimovic, 38 lentes jong, was goed voor de beide goals in AC Milans eerste match in de Serie A 2020-’21. De ‘rossoneri’ wonnen met 2-0 van Bologna, Saelemakers speelde de tweede helft als vervanger van de Spanjaard Castillejo. En ook na de match pakte de Zweedse spits uit met twee oneliners waar alleen hij een patent op heeft.