Volledig scherm
© Photo News

‘Big Rom’ een beetje minder ‘Big’: Italiaanse media weten dat ook Lukaku op dieet staat

Serie ASalade, liters water en doorgedreven trainingen. Zijn gewicht is een thema. Bij Inter willen ze er nog vier kilogram af, zo schrijven Italiaanse kranten: van 104 naar 100. Niet voor het eerst in zijn carrière staat Romelu Lukaku op dieet. Een kolos die tegen zijn eigen lichaam vecht en tegen de aanleg om veel spieren te kweken. Zelfs als zestienjarige flirtte de weegschaalwijzer met 100 kilogram. Jojogewicht.

17 reacties

 • Gregory Denorme

  2 jaar geleden
  Laat die jongen toch eens gerust, als ik sommigen hoor kan hij niet eens voetballen.heb je zijn statistieken al eens bekeken? steek daar eens jullie tijd in ipv da gezever.........GO Romelu
 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Als hij minder gaat wegen , daarom zal hij wel niet beter gaan voetballen . Lukaku zal altijd hetzelfde type speler zijn , vlug zijn bal afgeven omdat hij niet weet wat er mee te beginnen en dribbelen helemaal niet .
 • Hugo Bernaert

  2 jaar geleden
  Een voetballer moet geen body-builder zijn, nogal duidelijk. Overigens begint hij bij de minste actie enorm te zweten, wat wil je, zo'n massa te verplaatsen.
 • Johannes Smikkelson

  2 jaar geleden
  6%, laat me niet lachen. 6% is hij nooit van in de buurt geweest. Mensen onderschatten altijd hoe zelfs 10% er uit ziet. Ronaldo is bijvoorbeeld 9%. Gaan ze ons wijs maken dat Lukaku strakker heeft gestaan dan Ronaldo?
 • Jonas Van snee

  2 jaar geleden
  Niet te dik, teveel spiermassa ; )
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  14

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart