Ronaldo met zijn nieuwe aanwinst.
Volledig scherm
Ronaldo met zijn nieuwe aanwinst. © Photo News

Bezoekje aan Ferrari-fabriek als druppel: “Juve-spelers hebben het gehad met speciale behandeling voor Ronaldo”

Serie AEen bezoekje dat Cristiano Ronaldo deze week bracht aan de vermaarde Ferrari-fabriek in Maranello heeft volgens Gazzetta dello Sport kwaad bloed gezet bij zijn ploeggenoten. Zij zouden er helemaal klaar mee zijn dat voor de Portugese ster andere regels gelden dan voor de rest. CR7 hield er dan weer een nieuw speeltje van 1,6 miljoen aan over.

9 reacties

 • Werner Van Crombrugghe

  1 maand geleden
  Jaloezie is eigen aan de mens,alleen de ene kan het beter beheersen dan de andere
 • Dirk Van den bossche

  1 maand geleden
  Heb geen probleem dat iemand overbetaald is en speciale een speciale behandeling krijgt zo is het nu eenmaal jaloezie speelt hier een grote rol niemand slaagt dit af
 • Robby De Mondt

  1 maand geleden
  Zijn vermogen zwaar belasten zodanig dat ze de gewone hardwerkende mensen niet moeten leegpersen als citroenen ! Als ze de put van de begroting eens terug vullen met al die pseudo vedetten hun overbetaalde lonen .
 • Kristof Degros

  1 maand geleden
  Ook allemaal blijkbaar zeer goed de corona regels aan het volgen. Nu als de anderen klagen hadden ze maar zelf hun contract beter moeten onderhandelen
 • Gino Van Laetem

  1 maand geleden
  Bepaal een maximum bedrag als salaris voor voetballers. Voor wat ze werkelijk presteren lijkt 350k€/ jaar al meer dan genoeg.