Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Als Lukaku Inter aan 20ste titel helpt, wordt hij weer onsterfelijk”: Italiaanse journalisten kaderen opvallend initiatief van ultra’s

Serie AAls het van de ultra’s van Inter afhangt, zal Romelu Lukaku niet onmiddellijk met alle liefde van de wereld worden overladen bij zijn terugkeer. Want zijn “verraad” door vorige zomer naar Chelsea te verkassen, dat is supportersgroep De Curva Nord nog niet vergeten. “Hij werd hier behandeld als een koning, nu is hij een speler zoals zovelen.” Italiaanse voetbaljournalisten die de club volgen, begrijpen het initiatief, maar zeggen ook: “Het kan snel keren.”

37 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Laat ze maar dromen bij inter Milaan...🙄...! Vrees dat het niets wordt weeral... Goeie spits voor een subtopper niet meer dan dat...
 • Luc Carlier

  2 maanden geleden
  Lukaku vergaloppeert zich sinds hij in de schijnwerpers is beginnen lopen.Het wordt tijd dat hij volwassen reageert en het impulsieve begraaft. Het is een goede speler maar zijn inborst volgt zijn leeftijd niet.Jammer!
 • Tom van Nyen

  2 maanden geleden
  De echte wereldspitsen pakken europese prijzen,en zijn niet onzichtbaar tegen grotere landen en ploegen. Waarom chelsea hem is gaan halen,onbegrijpelijk!! Zou hij er nog een derde keer naartoe gaan? Ne goeie voor bij een kleine club waar hij meer ruimte krijgt om ZIJN ding te doen,en dat is op kracht en snelheid. Ken je capaciteiten !!
 • Bert Mingneau

  2 maanden geleden
  Goeie gast, ik wens hem veel succes
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Groot gelijk,zet hem op zijn plaats waar hij hoort.
 1. Ook Lukaku ontsnapt niet aan welkomstritueel: ‘Big Rom’ zingt en krijgt handen op elkaar van ploegmaats
  Play
  Buitenlands voetbal
  2

  Ook Lukaku ontsnapt niet aan welkomstri­tu­eel: ‘Big Rom’ zingt en krijgt handen op elkaar van ploegmaats

  Terug van weggeweest. Na een woelig seizoen bij Chelsea is Lukaku opnieuw een speler van Inter, de club waar de Rode Duivel van 2019 tot 2021 furore maakte en die hij in 2021 de titel schonk. Zoals elke nieuwkomer bij de Nerazzurri moest ook Lukaku een liedje zingen, een traditie bij veel clubs. ‘Big Rom’ koos voor ‘Te Boté’ van Karen Méndez. Het nummer viel in de smaak bij zijn ploegmaats en al snel kreeg hij de handen op elkaar.