“Als Lukaku geen leider is, bestaan er geen in het voetbal”: lyrische Italiaanse pers ziet ‘Big Rom’ als exponent van titel Inter

Serie A“Lukaku: het jaar van de 9.” De Italiaanse pers is lovend voor heel Inter na het behalen van de eerste titel in elf jaar, maar pikt er toch de grootste succesfactor uit: Romelu Lukaku, “de grote leider van Inter.” Een bloemlezing.

34 reacties

 • patrick deflem

  2 weken geleden
  diegene die hem afbreken zijn net die binnen 10 jaar een standbeeld willen voor big rom als we weer moeite zullen hebben om ons voor tornooien te kwalificeren.belgen draag u helden op handen ipv ze af te breken deze man is een voorbeeld voor iedereen een doorzetter en ja de beste spits ever van belgie
 • Johan Van loocke

  2 weken geleden
  Proficiat Big Rom, geniet van elk moment ! Sommigen lijden er blijkbaar onder dat jij een leider bent ...
 • Jeroen Beckers

  2 weken geleden
  Wie nu nog inziet dat Lukaku onze beste spits ooit is kent ofwel niets van voetbal of is te kwader trouw. En dat het nog maar z'n tweede titel is? Oordeel op het einde van z'n carriere... Een supervoetballer en een supermens.
 • Patrick Vriends

  2 weken geleden
  Super Romelu en wat heel veel vergeten hij staat er ook altijd voor de nationale ploeg en dat kunnen we niet zeggen van heel velen die juist dan een kwetsuur hebben per toeval.
 • Philip De Zomer

  2 weken geleden
  Deze generatie Belgen is veruit de beste allertijden en Lukaku is zelfs onder deze lichting een absolute topper, zo'n talenten moet je koesteren en van genieten, thanks Big Rom en bezorg ons nu laar de EK beker ook ;-)
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend