AFP
Volledig scherm
© AFP
1
EINDE
2
  • Hernani 71'
  • Alexis Sánchez 55' 62'

Afwerker wordt aangever: Lukaku voert na ‘twee’ beslissende passes tegen Parma voorlopig assistranking aan

Serie AEen voet in 26 doelpunten. De meest beslissende speler in de Serie A. Romelu Lukaku staat tweede in de topschutterstand en voert nu voorlopig de assistranking aan. Afwerker was op Parma aangever. Inter staat zes punten los.

5 reacties

  • alfons moons

    2 maanden geleden
    Tja ik heb de wedstrijd ook gezien onbevooroordeeld in tegenstelling met velen. Nu ik gun het Lukaku maar vond zijn prestatie flets, gewoontjes en weinig deelname aan het spel. Is objectief en zonder voor of tegen te zijn. Correct zijn is een kwaliteit !
  • Wouter Van de Walle

    2 maanden geleden
    Die tweede na alweer een machtige run
  • Miguel Verstraete

    2 maanden geleden
    Eén assist en een accidentje dat goed afliep, zeg maar. Maar hij blijft dus wel keer op keer op keer beslissend, onze Romelu. Geweldig hoe hij alle criticasters met de broek op de enkels blijft zetten. Ook fijn om te zien hoe Eriksen en Alexis Sanchez de voorbije wedstrijden eindelijk hun draai beginnen te vinden in de Inter-machine.
  • Marcus Camps

    2 maanden geleden
    Twee assists ? De eerste was wel een terugspeelbal ...
  • godelieve rigo

    2 maanden geleden
    Week na week staat hij er als hij niet scoort dan geeft hij de bal wel mee op het juiste moment Proficiat Romelu.
  1. Silvio Proto zit zonder club nadat hij zijn contract bij Lazio ontbonden ziet
    Serie A
    2

    Silvio Proto zit zonder club nadat hij zijn contract bij Lazio ontbonden ziet

    Er is een einde gekomen aan het Romeinse avontuur van Silvio Proto (37) bij Lazio. De doelman zag na onderling overleg zijn contract verbroken. Proto, sinds 2018 tweede keeper van Lazio, was na een armblessure gedegradeerd tot een rol als derde of zelfs vierde keeper. De ex-doelman van La Louvière, Anderlecht (waarmee hij zes titels, twee bekers en zeven Supercups won), KV Oostende en Olympiakos, speelde uiteindelijk slechts negen keer voor Lazio. Hij won er wel een Italiaanse beker en Supercup.
  1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
    Play
    Tennis
    3

    Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

    11 mei
  2. Evenepoel toegejuicht door fans
    Play

    Evenepoel toege­juicht door fans