Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Helft van Vlamingen zou vaker seks willen, 6 op de 10 doen het minder dan een keer per week

Radiozender JOE en onderzoeksbureau Ivox onderzochten met een survey bij 1.000 deelnemers wat volgens ons, Vlamingen, de ultieme geheimen zijn voor een goede relatie. Tijd voor elkaar vrijmaken blijkt erg belangrijk, net als voldoende seks en complimentjes. Toch zegt de helft van de Vlamingen dat hij of zij liever wat meer seks zou hebben. En 4 op de 10 Vlamingen zeggen wel eens een geheim voor zijn of haar partner achter te houden.

11 reacties

 • Pieter Verhulst

  2 jaar geleden
  Als ze nadat ze kinderen hebben, jaren hoofdpijn hebben, het tijdstip niet past omdat de kinderen nog maar net slapen, de afwas nog moet gedaan worden, er misschien bezoek gaat komen, het te warm of te koud is, dan hoeft het niet meer.
 • Michel Oyen

  2 jaar geleden
  Tussen zeggen het dagelojks te doen of het doen is een klein verschil van +/- 16 cm
 • Gewoon Simpel

  2 jaar geleden
  Bedankt om het seks leven van anderen te delen. Ik geloof en ben er sterk van overtuigd dat er blijkbaar tal van individuen behoorlijk wat problemen heeft. Volgende stap seks lessen in lassen, kan je wat punten scoren. Het leven is heel wat meer dan seks, op zoek gaan naar het beter invullen van het leven zou een betere oplossing zijn en waardevoller. Zijn wij nu echt sukkels.
 • Jan VANDEN BERGHE

  2 jaar geleden
  Als je partner niet aan je behoeften wilt voldoen, is het duidelijk dat er genoeg andere wachten op meer ...
 • Jurgen Tock

  2 jaar geleden
  In mijn geval kan ik eerlijk toegeven dat ik er vaak de energie niet meer voor heb om het goed te doen... De werkdruk stijgt met 10% per jaar, de overuren ook, het loon jammer genoeg amper 2% of minder... Mensen hebben er geen tijd en fut meer voor