ANP
Volledig scherm
© ANP

Zo veel Belgen bezoeken elke maand een prostituee

Jaarlijks spenderen Belgen 430 miljoen euro aan prostituees. Dit komt doordat meer dan een half miljoen mannen gemiddeld 15 keer per jaar naar voornamelijk raamprostituees of privéclubs gaan. Onderzoekers van de Nationale Bank ontdekten dat illegale praktijken als drugs, prostitutie en smokkel de Belgische economie doen groeien met 1,3 miljard euro.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. OPROEP. Had jij ooit waanzinnige seks waar je anoniem over wilt vertellen?

  OPROEP. Had jij ooit waanzinni­ge seks waar je anoniem over wilt vertellen?

  Het thema ‘seks’ is er eentje dat over menig tongen rolt. Maar ook eentje waar we maar al te graag over lezen. Daarom gaat Nina wekelijks op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. En dat op alle vlakken, want elke superseks is anders. Wil jij graag jouw beste sekservaring delen en vertellen waar je stiekem vaker aan terugdenkt dan je zou willen toegeven? We horen het maar al te graag. En oh, je blijft volledig anoniem.