Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Zita (20) ontdekt dat ze panseksueel is door Lize: “Tijdens onze eerste keer seks kreeg ik mijn eerste orgasme ooit”

“Ze kuste mij. Ik wees haar af met de woorden: ‘Ik ga je alleen maar opnieuw kwetsen’. Ze keek me uitdagend aan: ‘Dat doe je niet’, zei ze. Damn. Ze ging er echt voor, best sexy. Ik besefte dat ik dit een kans moest geven, fysieke aantrekking of niet.” Zita (20) denkt dat ze hetero is tot ze Lize (21) leert kennen. Ze valt als een blok voor haar persoonlijkheid, maar de seksuele spanning blijft uit. Wanneer Lize haar gevoelens verklaart, gaat Zita op ontdekking naar haar geaardheid. Een zoektocht die uitmondt in een knallend eerste orgasme en een vaste relatie tot op heden. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week lees je de superseks van Zita.

 1. Tips voor eeuwige liefde: Leen Dendievel en Christa Planckaert leggen uit hoe ze de ware vonden

  Tips voor eeuwige liefde: Leen Dendievel en Christa Planckaert leggen uit hoe ze de ware vonden

  Professor Alfons Vansteenwegen (KU Leuven) en seksuoloog en relatietherapeute Nynke Nijman gaven ons alle tips voor een langdurige, gelukkige relatie. Leen Dendievel (37) en Christa Planckaert (62) vonden de liefde, al weten ook zij dat de perfecte partner en eeuwige verliefdheid niet bestaan. Het is door te blijven werken aan je relatie en je liefde te koesteren, dat je een partner en vertrouwensband voor het leven hebt. “Het feit dat ik altijd kan terugvallen op dat veilige nest, is veel waard”, vertelt Dendievel.
 2. Happy Galentine’s Day! Zo vier je volledig coronaproof de vriendschap tussen vrouwen

  Happy Galentine’s Day! Zo vier je volledig corona­proof de vriend­schap tussen vrouwen

  Valentijn? Vandaag, op 13 februari, is het Galentine’s Day. Een dag waarop we onze vriendinnen vieren, en dat is belangrijker dan ooit. Want in tijden van social distancing en bubbels voelt een ode aan de vriendschap tussen vrouwen als een heerlijk warm bad. “Gezamenlijke uitjes zitten er nu niet in. Dat brengt een gemis met zich mee. Reden te meer om je vriendinnen extra aandacht te geven”, zegt ook hoogleraar sociologie Beate Volker. Ze geeft originele tips voor een coronaproof girlsnight en vertelt hoe je verwaterde vriendschappen nieuw leven inblaast.
 1. Acteurs Bab Buelens en Vicent Banić stappen in het huwelijksbootje: “We zijn workaholics maar onze vrije dag, maandag, is heilig”

  Acteurs Bab Buelens en Vicent Banić stappen in het huwelijks­boot­je: “We zijn workaho­lics maar onze vrije dag, maandag, is heilig”

  Klassiek, maar met een vleugje vintage: zo zal er getrouwd worden en liefst nog dit jaar. Bab Buelens (26) en Vincent Banić (32) hebben twee keer lang gezwegen: eerst hielden ze hun relatie geheim, nadien hun verloving, maar nu valt er niets meer te verbergen – zelfs hun wildste dromen niet. Dit is hun eerste interview samen. “Onze ouders zijn euforisch dat we eindelijk ons geluk tonen.”
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!