Amy Chan.
Volledig scherm
PREMIUM
Amy Chan. © rv

Wat te doen na een break-up? Relatie-expert geeft tips om af te kicken van je ex en aan je zelfvertrouwen te werken

De symptomen: een relatie die is afgelopen en een hart aan diggelen. De diagnose: liefdesverdriet. Een simpel medicijn bestaat er jammer genoeg niet. Maar volgens relatie-expert Amy Chan kan je een gebroken hart wél gebruiken om de betere versie van jezelf te worden. Ze startte een poepchique retraite en werkt samen met een team van ‘heart hackers’ om vrouwen daarbij te helpen. Wij fileren kort en bondig haar techniek en haar beste trucs. 

 1. En ze verbouwden nog lang en gelukkig? Zo sneuvelt je relatie niet op de werf. Relatietherapeut: “Trek lingerie aan onder je overall”
  PREMIUM

  En ze verbouwden nog lang en gelukkig? Zo sneuvelt je relatie niet op de werf. Relatiethe­ra­peut: “Trek lingerie aan onder je overall”

  In het nieuwe VTM-programma ‘Huis Gemaakt’ gaan negen koppels de uitdaging aan om vervallen stulpjes om te toveren tot parels van huizen. Weken- of maandenlang met z’n tweeën tussen stof en beitel vertoeven: wat doet dat met een relatie? En vooral: hoe kan je dat als koppel overleven? Relatietherapeute Mieke Mievis belicht de grootste valkuilen en geeft tips om ze te omzeilen. “Reageer jullie samen met sloophamers af op die ene ‘kutmuur’ in plaats van op elkaar.”
 2. Ook Kim Kardashian en Kanye West overleven de ‘seven year itch’ niet. Tips van 2 therapeuten om jouw lange relatie wél te redden: “Twijfels zijn normaal”
  PREMIUM

  Ook Kim Kardashian en Kanye West overleven de ‘seven year itch’ niet. Tips van 2 therapeu­ten om jouw lange relatie wél te redden: “Twijfels zijn normaal”

  Kimye is niet meer. Het veelbesproken koppel gaat na zeven jaar uit elkaar. Zijn ze slachtoffer van de beruchte ‘seven year itch’? Volgens die theorie dooft de passie in een relatie na zeven jaar helemaal uit. Relatietherapeuten Sarah Hertens en Wim Slabbinck vertellen hoe je die sleur kunt overleven. “Als je in de liefde investeert, zal het ook op seksueel gebied vaak weer beter gaan.”
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den