Volledig scherm
PREMIUM
© iStock

Wat als Cupido raak schiet op het werk? Eric werd ontslagen, Robert mocht blijven

McDonald’s heeft zijn CEO Steve Easterbrook aan de deur gezet, omdat hij een relatie met een werknemer begon. Ook in ons land schiet Cupido soms raak op de werkvloer, en eindigt dat in een professionele breuk. Twee maanden nadat Eric* zijn relatie met Tamara* bekendmaakte, werd hij bij de bazen geroepen. “Twee uur later stond hij op straat”, vertelt Tamara*, zijn vrouw intussen, aan HLN. Dat het ook anders kan, bewijst het verhaal van Robert (72) en Brigitte (56) dan weer.

11 reacties

 • Jack Dereder

  1 jaar geleden
  Steven Goossens, ik denk wel dat je erotische prestaties zoals jij dat noemt, verwart met relaties. De reden dat bedrijven die regel terecht bezigen is om te voorkomen dat er favoritisme op de werkvloer gebeurt, wanneer een partner voor een andere werkt. Mensen op gelijke hiërarchische voet of in verschillende departementen hebben geen probleem.
 • steven goossens

  1 jaar geleden
  Wat heeft erotische prestatie in godsnaam te maken met werkprestatie! Tenslotten de beste verkopers zijn de grootste hoeren, ik heb zelf even in een winkel gewerkt en heb me nooit zo vernederd en geprostitueerd gevoelt dan in die periode! En de baas... dat is de pooier! Zou Mcdonelds misschien beter uit Europa wegtrekken en hun preutse manieren over de oceaan uitspelen!
 • coppens jean-pierre

  1 jaar geleden
  Gaan we amerika nu als voorbeeld .nemen. Vrij verkoop van wapens, geen mutualiteit en privé ziekteverzekering , privé pensioenkas die weigeren een pensioen te betalen, miiljioenen daklozen, duur onderwijs... Allez waar gaan we naartoe ?
 • Carl Desmedt

  1 jaar geleden
  Die man lacht ermee....Heeft een wedde van 8.000.000 dollar en jaarbonus van 2.000.000 dollar bij Mac Donald....Weet het van mijn schoonbroer die ook in de directie zit....En hij zal hun nu hoogstwaarschijnlijk een proces aandoen wat hen nog eens een serieus pak poen zal kosten.....
 • DIRK SPRANGERS

  1 jaar geleden
  Mogen we nog verliefd worden,of gaat de overheid dit ook bepalen ?
 1. Qmusic-presentatrice Jolien Roets (35) en dj Hakim Chatar (31) verwachten in mei hun eerste kindje: “Niks verbindt meer dan een baby. Er is geen weg terug”
  PREMIUM

  Qmusic-presenta­tri­ce Jolien Roets (35) en dj Hakim Chatar (31) verwachten in mei hun eerste kindje: “Niks verbindt meer dan een baby. Er is geen weg terug”

  Vijf jaar geleden leerden ze elkaar kennen op een antivalentijnsfeestje. Sindsdien overheerst de liefde. En die wordt in mei bezegeld met een eerste kindje: een zoon. Qmusic-presentatrice Jolien Roets en dj Hakim Chatar zijn het deksel op elkaars potje. “Ik dacht nooit dat ik kinderen wou”, vertelt Hakim. “Tot ik Jolien ontmoette.”
 2. Hoe blijf je als koppel overeind als je partner transgender is? Zanger Sam Bettens: “Mijn vrouw Stef heeft even gerouwd omdat ze haar vrouw verloor”
  PREMIUM

  Hoe blijf je als koppel overeind als je partner transgen­der is? Zanger Sam Bettens: “Mijn vrouw Stef heeft even gerouwd omdat ze haar vrouw verloor”

  Acteur Elliot Page (bekend van de film ‘Juno’) scheidt twee maanden na zijn coming-out als transgender van zijn vrouw Emma Portner. Of het huwelijk eindigde door Pages transitie, is niet zeker. Maar het zet aan het denken. Kan een relatie overeind blijven als een partner van geslacht verandert? Voor zanger Sam Bettens luidt het antwoord ‘ja’, al zwommen hij en zijn vrouw Stef ook woelige waters door. “Ik zat met de angst dat ze me niet meer aantrekkelijk ging vinden. Maar uiteindelijk is mijn transitie net iets spannends voor ons geworden.” Psycholoog-seksuoloog Els Elaut begeleidt transpersonen en hun partners. “Sommige koppels gaan op zoek naar creatieve oplossingen.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen