Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Waarom vallen we voor bad boys en bad girls? “Iedereen is vatbaar voor hun charmes, maar sommigen meer dan anderen”, zegt relatietherapeut

Dat vrouwen niet kunnen weerstaan aan bad boys, is een wijdverspreid cliché. Maar omgekeerd bestaan er ook femmes fatales. Het meest extreme voorbeeld is momenteel de Belgische helikopterbruid, die twee mannen op het slechte pad bracht. Waarom hebben foute types zo’n enorme aantrekkingskracht? Relatietherapeut Sarah Hertens probeert het te ontleden en vertelt hoe je eraan kunt weerstaan. “Ze zijn mysterieus en spannend. Je kan hen niet vatten en ze lijken compleet onbereikbaar. Wanneer zo iemand toch voor je valt, geeft dat een enorme kick.”

 1. Qmusic-presentatrice Jolien Roets (35) en dj Hakim Chatar (31) verwachten in mei hun eerste kindje: “Niks verbindt meer dan een baby. Er is geen weg terug”
  PREMIUM

  Qmusic-presenta­tri­ce Jolien Roets (35) en dj Hakim Chatar (31) verwachten in mei hun eerste kindje: “Niks verbindt meer dan een baby. Er is geen weg terug”

  Vijf jaar geleden leerden ze elkaar kennen op een antivalentijnsfeestje. Sindsdien overheerst de liefde. En die wordt in mei bezegeld met een eerste kindje: een zoon. Qmusic-presentatrice Jolien Roets en dj Hakim Chatar zijn het deksel op elkaars potje. “Ik dacht nooit dat ik kinderen wou”, vertelt Hakim. “Tot ik Jolien ontmoette.”
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo