Steeds meer 60-plussers scheiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Steeds meer 60-plussers scheiden. © iStock

Waarom steeds meer 60-plussers scheiden: "Ze zien het bij hun kinderen”

Uit een rapport van statistiekbureau Statbel blijkt dat senioren vier keer zoveel scheiden als tien jaar geleden. Dat bericht La Capitale. Maar hoe komt dat?

18 reacties

 • Benny Lagae

  2 jaar geleden
  Omdat de vrouw niet meer financieel afhankelijk is van haar man natuurlijk.
 • Toran Korshnah

  2 jaar geleden
  Het is de generatie die reeds "ervaring" heeft terzake. Mijn ouders zijn gescheiden en ze hebben het echt niet geleerd van mij. Zelf al biina 27 jaar getrouwd.
 • Geert Talloen

  2 jaar geleden
  Euh, wij zijn al 36 jaar getrouwd met elkaar en nog steeds gelukkig met elkaar. Iets mis met ons? (Maar wij hebben wel goed uit ons doppen gekeken voor we ja gezegd hebben...)
 • Dominique Hermys

  2 jaar geleden
  Er zei ooit iemand tegen mij, dat je uw heel leven lang ook niet met dezelfde auto rijdt.
 • Andy De Schieter

  2 jaar geleden
  Als je eigendom hebt kan je die verkopen en ergens in een klein appartementje gaan wonen en huur betalen. Een lening kan je al vanaf je 50 vergeten. Dan kan je beter van tafel en bed scheiden, ieder in zijn eigen kamer slapen en het laten voor wat het is.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.