Volledig scherm
PREMIUM
© Debora Lauwers

Vrijen doen we in de toekomst zo: dit zijn de 10 nieuwste sekstrends

Meer strelen, minder faken en hier en daar een seksrobot. Enkele sekstrends voor de toekomst op een rijtje, geduid door klinisch seksuologe en relatietherapeute Chloé De Bie: “Er wordt minder gefaket omdat we inzien dat dat nutteloos is. Ik merk in mijn praktijk dat mensen af willen van het romantische beeld van perfecte seks.”

10 reacties

 • marijke boulet

  11 maanden geleden
  De jeugd heeft toch geen seks meer , ze zitten altijd met hun smartphone te spelen . 30 jaar geleden stond je als puber altijd heet , nu staan ze als puber uren in de rij om een nieuwste smartphone te kopen . De jeugd heeft toch 500 vrienden op social media die ze moeten volgen waar zouden ze de tijd en zin voor seks nog halen .
 • Charlotte De greef

  11 maanden geleden
  @ Charles Dewit. Juist! En voor mij, als vrouw, kan geen enkele robot een warme, mooie man vervangen! Mannen zijn geweldig! Dat mag op Valentijnsdag wel eens worden gezegd: we love you!
 • Toran Korshnah

  11 maanden geleden
  Geen enkel systeem vervangt het samen zijn met een echte partner. Seks is meer dan een machinaal gedoe. Het gaat ook over gevoelens, intimiteit enz...
 • heiko werner

  11 maanden geleden
  Een echte vrouw in de oogen kijken, de lach, het genipt kijkje terug, de glimlach volgend op een complimentje dat is het openen van een roman. De eerste bladzijde is zo spannend! Een gekrulde lip, de onderlip in een plooi, het dank je wel voor een open gehouden door (een respectvol blikje na het achterwerk is zeker niet verboden). Een esspressotije tezamen, een Amaretto (of was it amore-retto?) daarna. Een onschuldige streeling van de vingers...... Geen enkel robot, kan diet gevoel reflecteren!
 • Wesley Kenis

  11 maanden geleden
  Binnenkort zal het enkel nog virtueel zijn want met heel die hype zal het online wel steeds beter zijn dan in het echte leven...ahja schermpje aan en hopla je mietvgeen partner meer zoek wie de volgende dag je deur uitspurt....en dan spreek ik nog niet over alle speeltjes(lees betalend) die er bestaan
 1. Fotograaf brengt Nederlandse seksclubs in beeld en pluist beoordelingen van bezoekers uit: “De matrassen zijn vaak nat en dat is géén water”
  PREMIUM

  Fotograaf brengt Nederland­se seksclubs in beeld en pluist beoordelin­gen van bezoekers uit: “De matrassen zijn vaak nat en dat is géén water”

  De meesten rijden er allicht straal voorbij: de seksclubs langs velden en steenwegen. Net als in België bestaan deze ook in Nederland. Fotograaf Jan Dirk van der Burg stopte er, vroeg in de ochtend, en legde ze vast op foto. Daarnaast pluisde hij ook de forums uit waar klanten hun ongezouten mening geven over deze seksclubs. “Het is bijzonder irritant te noemen dat de beveiliging gewoon rustig gaat zítten om te kijken hoe jij bezig bent, daar zijn ze toch niet voor?”, aldus een van de gasten.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech