Sexting via Whatsapp.
Volledig scherm
Sexting via Whatsapp. © screenshot

Voor u als ouder kwaad wordt: sexting hoort erbij

Seks & RelatiesVlieg niet meteen uit wanneer u uw puberende zoon of dochter betrapt bij het maken van een pikante foto: sexting hoort bij opgroeien. Gelukkig weten almaar meer jongeren dat er ook gevaren zijn.

39 reacties

 • Klaus Jozef Kalergi

  2 jaar geleden
  Standaard propaganda van de MSM om het cultuurmarxisme te promoten. De internationale kliek die de touwtjes in handen heeft zal niet stoppen voor alle westerse normen en waarden, alsook de Europese volkeren, vernietigd zijn.
 • Pieter arons

  2 jaar geleden
  Nee dit is niet normaal. Vrouwen zijn veel te onzeker, je mag als vrouw jezelf niet blood geven om aandacht te krijgen, want je weet niet wat de intensies van de jongen zijn. Ik ken genoeg verhalen van vrouwen over tinder die boos en gefrustreerd zijn omdat hun date na de seks niks meer laat horen.. Je moet als vrouw een man meer geven dan je lichaam aleen je moet tonen dat je zelfvertrouwen en een passie in het leven hebt.
 • Jonathan Wouters

  2 jaar geleden
  Ziehier een mooi voorbeeld van hoe de media de decadente ‘vooruitgang’ pushen gesteund door ‘opvoedingsexperten’ en ‘onderzoeksters’. Ik hoop dat de Vlaming zijn eigen gezond verstand gebruikt en niet afgaat op deze valse profeten. Het zal wel zijn dat het normenbesef compleet vervaagd.
 • Myriam Van Reck

  2 jaar geleden
  Ik ben het volledig met Ilse Bauwens eens !
 • Ingrid Vantroostenberghe

  2 jaar geleden
  Wat een bullshit. Is ziekelijk kuddegedrag om "in" te zijn zoals al het ander social gezever