Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Verboden liefde: wanneer Jasmijns zoontje erg ziek is, vindt ze troost bij collega Dieter. “Hij deed alles met me waar een vrouw van droomt”

“Bij Dieter was ik voor het eerst de vrouw die ik wilde zijn. In lingerie, met mijn krullen in een staartje, wandelde ik naar hem toe in het water van het bergriviertje. Hij streelde de druppels van mijn armen en kuste me.” Wanneer Jasmijns* (34) zoontje ernstig ziek wordt, groeit ze naar haar collega Dieter* (41) toe. Van hem krijgt ze de troostende woorden die haar stille echtgenoot thuis niet geeft. Drie keer beleven ze een droom van een dag samen. Maar Dieter twijfelt: wat als hij z’n vrouw verlaat en hierdoor z’n dierbare dochtertje verliest? “Ik had het hem nochtans gezegd. ‘Als je mijn hart steelt, breek het dan niet.’”

  1. Verboden Liefde: voetbaltrainer Bart probeert de rijke, gehuwde Babs uit haar gouden kooi te bevrijden. “Ze smachtte naar intimiteit”
    PREMIUM

    Verboden Liefde: voetbal­trai­ner Bart probeert de rijke, gehuwde Babs uit haar gouden kooi te bevrijden. “Ze smachtte naar intimiteit”

    “Babs leefde in luxe. Maar haar huwelijk was pure armoede. ‘Je woont in het kasteel van Disneyland’, zei ik haar. ‘Maar het pretpark errond ontdek je nooit.’” Voetbaltrainer Bart* (54) wordt verliefd op de tedere moeder van een jongen die hij traint: Babs* (44). Ze is getrouwd met een welvarende ondernemer, maar ontdekt dankzij Bart een vrijer en rijker leven. Tien maanden koesteren ze elk gestolen moment, elke vluchtige kus onder de voetbaltribune. “Maar ik hield op den duur zo van Babs dat het alleen maar pijn deed. ‘Ik kan het niet meer aan’, zei ik haar. ‘Kies alsjeblieft.’”