Unsplash
Volledig scherm
PREMIUM
© Unsplash

Verboden Liefde: voetbaltrainer Bart probeert de rijke, gehuwde Babs uit haar gouden kooi te bevrijden. “Ze smachtte naar intimiteit”

“Babs leefde in luxe. Maar haar huwelijk was pure armoede. ‘Je woont in het kasteel van Disneyland’, zei ik haar. ‘Maar het pretpark errond ontdek je nooit.’” Voetbaltrainer Bart* (54) wordt verliefd op de tedere moeder van een jongen die hij traint: Babs* (44). Ze is getrouwd met een welvarende ondernemer, maar ontdekt dankzij Bart een vrijer en rijker leven. Tien maanden koesteren ze elk gestolen moment, elke vluchtige kus onder de voetbaltribune. “Maar ik hield op den duur zo van Babs dat het alleen maar pijn deed. ‘Ik kan het niet meer aan’, zei ik haar. ‘Kies alsjeblieft.’”

  1. Verboden liefde: Margot beleeft innige romance met Juan, een getrouwde Spanjaard. “Geen enkele man zal me ooit nog zo bevredigen”
    PREMIUM

    Verboden liefde: Margot beleeft innige romance met Juan, een getrouwde Spanjaard. “Geen enkele man zal me ooit nog zo bevredigen”

    “Toen hij me die eerste nacht alle hoeken van het bed liet zien, gilde ik lachend: ‘Ik ben geen konijn, hè.’ Sindsdien ben ik zijn ‘conejita’, klein konijntje.” In 2014 ontmoet Margot* (23) in Spanje de oudere Juan* (45). De sexy receptionist blaast haar van haar sokken, in én buiten de slaapkamer. De liefde tussen hen is echt, en groot. Het enige probleem: Juan heeft een vrouw en dochter die hij niet kan verlaten. Al zeven jaar hebben de twee nu een langeafstandsrelatie. Maar Margot droomt van kinderen, en een toekomst met iemand. Vindt ze de kracht om Juan los te laten? “Elke nieuwe man die ik ontmoet, vergelijk ik met hem.”