Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Foto door Jonathan Borba via Pexels

Verboden liefde: Tim redt de Turkse Selin uit haar liefdesloze huwelijk. “Na onze eerste nacht samen huilde ze van dankbaarheid”

“In het holst van de nacht vertrok ze bij haar man. Stilletjes. Ik pikte haar op en we scheurden weg. Even twijfelden we: is dit verstandig? Maar thuis zijn we de eerste dagen niet uit bed gekomen.” Tim* (25) ontmoet de beeldschone Selin* (27) op een Brussels terras, maar de Turkse zit gevangen in een liefdesloos huwelijk. Na zes heimelijke maanden samen kiest het koppel voluit voor elkaar. Ook al betekent dat dat Selin thuis moet vluchten en Tim een stel Turkse mannen op zijn dak krijgt. “Pas toen Selin me leerde kennen, besefte ze hoe vast ze zat.”

 1. Verboden liefde: schrijnwerker Kasper houdt van Hannah, maar haar rijke familie vindt hem te min en dwarsboomt de relatie
  PREMIUM

  Verboden liefde: schrijnwer­ker Kasper houdt van Hannah, maar haar rijke familie vindt hem te min en dwarsboomt de relatie

  Op valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van Kasper* (16). Hij is net geen puber meer wanneer hij Hannah* (16) ontmoet en voor het eerst echt verliefd wordt. Na acht mooie maanden samen stelt ze hem voor aan haar ouders. Maar zodra haar rijke familie ontdekt dat Kasper maar een simpele BSO-student is, keert de wind. Systematisch houden Hannahs ouders haar weg van Kasper. Tot het jonge koppeltje knapt. “We zagen elkaar zo graag, maar het werd ons onmogelijk gemaakt om samen te blijven. ‘Zolang ik me aan je vastklamp, mag ik niks meer’, zei ze. In het donker buiten ons clublokaal namen we afscheid, met tranen in onze ogen.”
 1. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek

 2. Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee
  Play
  Helden van Hier: De Kust

  Elke zomerdag lopen 50 kindjes verloren aan de kust, waaronder deze twee