Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Verboden liefde: Tess (35) valt voor de getrouwde Victor (65): “Een man van die leeftijd neemt zijn tijd in bed. Victor kon uren doorgaan”

“Victor was zachter in bed en had elke centimeter van me lief. Terwijl we vreeën, keken we elkaar diep in de ogen.” Tess* (35) had een zware jeugd en vindt relaties moeilijk nu ze volwassen is. Tot ze Victor* (65) ontmoet. Met hem is alles simpel. Hij is een pak ouder, maar liefdevol en zachtaardig. Hun relatie wordt ingewikkelder wanneer Victors vrouw toestemt met zijn affaire en Tess in een ongemakkelijke driehoeksverhouding terechtkomt. “Als ik alleen met haar was, spuwde ze lelijke opmerkingen. ‘Je weet toch dat hij nooit voor jou zal kiezen.’” In de Verboden Liefde-reeks viert NINA de liefde die, hoe vurig ook, niet mag of kan zijn.

 1. Verboden liefde: de getrouwde Kobe wordt verliefd op uitwisselingsstudent Hyun. “Hij kuste me met zo veel meer passie dan mijn vrouw”
  PREMIUM

  Verboden liefde: de getrouwde Kobe wordt verliefd op uitwisse­lings­stu­dent Hyun. “Hij kuste me met zo veel meer passie dan mijn vrouw”

  “Ik val normaal niet op mannen. Maar toen ik naar huis wandelde na onze ontmoeting, trilde ik over mijn hele lijf.” In Brussel ontmoet Kobe* (29) de Koreaanse uitwisselingsstudent Hyun* (21). De knappe, jonge kerel brengt hem compleet in de war: Hyuns aanrakingen prikkelen hem, meer dan die van zijn vrouw. In Airbnb’s die ze samen huren, ontdekt Kobe voor het eerst hoe het is om het bed met een man te delen. “Ik genoot echt. Dat besefte ik wel. Verder dan dat durfde ik niet te denken.” In de Verboden Liefde-reeks viert NINA de liefde die, hoe vurig ook, niet mag of kan zijn. Deze week lees je het verhaal van Kobe.
 2. Hoe gevaarlijk zijn twee narcisten die een koppel vormen? “Het zal hen worst wezen als hun kinderen eronder lijden”
  PREMIUM

  Hoe gevaarlijk zijn twee narcisten die een koppel vormen? “Het zal hen worst wezen als hun kinderen eronder lijden”

  In haar nieuwe roman ‘Een hele lieve fuck you’ schrijft Sylvia Van Driessche over #MeToo in België en over vrouwen die ten prooi vallen aan een geliefde mediamaker. De man is een narcist, gelooft het hoofdpersonage, en zijn vrouw, die hem blijft steunen, wellicht ook. Twee narcisten samen, dat heet een ‘narcistische collusie’. “Denk maar aan Melania en Donald Trump”, zegt narcismecoach Nelly De Keye. Hoe functioneert zo’n koppel en kan het gevaarlijk zijn voor hun omgeving? “Hun kinderen voelen zich niet zelden emotioneel mishandeld.”