Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Verboden liefde: Na 25 jaar vinden soulmates Jacob (46) en Kirsten (45) elkaar terug, maar zij is getrouwd. “Onze lichamen versmolten weer als toen”

“We waren alle twee duidelijk ouder: meer rimpels, minder haar. Maar ik vond haar meteen weer even mooi. We praatten. We huilden. We voelden immense spijt dat we elkaar hadden losgelaten.” Kirsten* is Jacobs* eerste echte vriendin wanneer hij 21 is. Hun relatie is intens en bijzonder, maar eindigt abrupt. Na vijfentwintig jaar belanden de soulmates weer in elkaars armen. Dit keer laten ze elkaar niet meer los. Alleen: Kirsten is getrouwd en heeft kinderen. “Onze lippen zogen zich naar elkaar toe. In die kus beleefde ik al onze kussen van vroeger opnieuw.”

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Verboden Liefde: voetbaltrainer Bart probeert de rijke, gehuwde Babs uit haar gouden kooi te bevrijden. “Ze smachtte naar intimiteit”
  PREMIUM

  Verboden Liefde: voetbal­trai­ner Bart probeert de rijke, gehuwde Babs uit haar gouden kooi te bevrijden. “Ze smachtte naar intimiteit”

  “Babs leefde in luxe. Maar haar huwelijk was pure armoede. ‘Je woont in het kasteel van Disneyland’, zei ik haar. ‘Maar het pretpark errond ontdek je nooit.’” Voetbaltrainer Bart* (54) wordt verliefd op de tedere moeder van een jongen die hij traint: Babs* (44). Ze is getrouwd met een welvarende ondernemer, maar ontdekt dankzij Bart een vrijer en rijker leven. Tien maanden koesteren ze elk gestolen moment, elke vluchtige kus onder de voetbaltribune. “Maar ik hield op den duur zo van Babs dat het alleen maar pijn deed. ‘Ik kan het niet meer aan’, zei ik haar. ‘Kies alsjeblieft.’”
 3. OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  OPROEP. Nina zoekt mensen die anoniem willen vertellen over hun beste seks ooit

  Seks. Het is een thema dat ons allemaal bezighoudt. Daarom gaat journalist Roxanne Wellens elke week op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Spannende verhalen, romantische of juist heel grappige. Het maakt niet uit. Elke superseks is anders. En elke mens ook. Daarom zoeken we personen van verschillende leeftijd, genderidentiteit, afkomst en seksualiteit, die volledig anoniem willen vertellen over de vrijpartij die voor altijd in hun geheugen gegrift staat.
 4. Verboden liefde: wanneer Jasmijns zoontje erg ziek is, vindt ze troost bij collega Dieter. “Hij deed alles met me waar een vrouw van droomt”
  PREMIUM

  Verboden liefde: wanneer Jasmijns zoontje erg ziek is, vindt ze troost bij collega Dieter. “Hij deed alles met me waar een vrouw van droomt”

  “Bij Dieter was ik voor het eerst de vrouw die ik wilde zijn. In lingerie, met mijn krullen in een staartje, wandelde ik naar hem toe in het water van het bergriviertje. Hij streelde de druppels van mijn armen en kuste me.” Wanneer Jasmijns* (34) zoontje ernstig ziek wordt, groeit ze naar haar collega Dieter* (41) toe. Van hem krijgt ze de troostende woorden die haar stille echtgenoot thuis niet geeft. Drie keer beleven ze een droom van een dag samen. Maar Dieter twijfelt: wat als hij z’n vrouw verlaat en hierdoor z’n dierbare dochtertje verliest? “Ik had het hem nochtans gezegd. ‘Als je mijn hart steelt, breek het dan niet.’”