Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Verboden liefde: Margot beleeft innige romance met Juan, een getrouwde Spanjaard. “Geen enkele man zal me ooit nog zo bevredigen”

“Toen hij me die eerste nacht alle hoeken van het bed liet zien, gilde ik lachend: ‘Ik ben geen konijn, hè.’ Sindsdien ben ik zijn ‘conejita’, klein konijntje.” In 2014 ontmoet Margot* (23) in Spanje de oudere Juan* (45). De sexy receptionist blaast haar van haar sokken, in én buiten de slaapkamer. De liefde tussen hen is echt, en groot. Het enige probleem: Juan heeft een vrouw en dochter die hij niet kan verlaten. Al zeven jaar hebben de twee nu een langeafstandsrelatie. Maar Margot droomt van kinderen, en een toekomst met iemand. Vindt ze de kracht om Juan los te laten? “Elke nieuwe man die ik ontmoet, vergelijk ik met hem.”

 1. Verboden liefde: Chantal is zwanger van haar minnaar terwijl zijn vrouw dat ook is. “Schuldig voelden we ons niet”
  PREMIUM

  Verboden liefde: Chantal is zwanger van haar minnaar terwijl zijn vrouw dat ook is. “Schuldig voelden we ons niet”

  “‘Karel is de perfecte man, maar o zo saai’, dacht ik. Tot ik hem voor het eerst zag, op de trouwdag van mijn beste vriendin, naast haar aan het altaar. Die brede lach, die zachte blik. Maakte hij oogcontact met me, dan voelde ik me een roomijsje dat wegsmolt.” Jarenlang beleven Chantal* en Karel* een geheime romance. Wanneer Karels vrouw zwanger is van hun derde kind, ontdekt Chantal dat er in haar buik ook een vruchtje groeit. “Aan abortus dachten Karel en ik niet. Ik was bereid om voor ons kindje Wereldoorlog III te ontketenen.”
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek