Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Verboden liefde: Hanne duikt met keeper Siem de kleedkamers in na de voetbalmatch van haar vriend. “Zijn gespierde lijf maakte me hongerig”

“Met onze lippen op elkaar rukten we kledingstukken weg en terwijl de hitte in de kleedkamer steeg, belandden we op de koele grond.” Hannes* vriend is een voetballer en elke week gaat ze (26) trouw naar zijn match kijken. Maar wanneer nieuwe keeper Siem* op het veld verschijnt, ontwaakt iets in haar. Zijn warme aanrakingen doen haar tintelen, een gevoel dat ze al een hele tijd mist in haar relatie. Op een avond eindigen de twee samen in de kleedkamers. “Ik ontdekte dat hij nóg een tattoo had: een kusmondje net boven zijn schaamstreek.”

  1. Verboden liefde: Na 25 jaar vinden soulmates Jacob (46) en Kirsten (45) elkaar terug, maar zij is getrouwd. “Onze lichamen versmolten weer als toen”
    PREMIUM

    Verboden liefde: Na 25 jaar vinden soulmates Jacob (46) en Kirsten (45) elkaar terug, maar zij is getrouwd. “Onze lichamen versmolten weer als toen”

    “We waren alle twee duidelijk ouder: meer rimpels, minder haar. Maar ik vond haar meteen weer even mooi. We praatten. We huilden. We voelden immense spijt dat we elkaar hadden losgelaten.” Kirsten* is Jacobs* eerste echte vriendin wanneer hij 21 is. Hun relatie is intens en bijzonder, maar eindigt abrupt. Na vijfentwintig jaar belanden de soulmates weer in elkaars armen. Dit keer laten ze elkaar niet meer los. Alleen: Kirsten is getrouwd en heeft kinderen. “Onze lippen zogen zich naar elkaar toe. In die kus beleefde ik al onze kussen van vroeger opnieuw.”