-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Pexels

Verboden liefde: de getrouwde Pierre beleeft tegen zijn principes in een romance met buurvrouw Emma: “Ze ontdooide me, voor het eerst in mijn leven”

In de aanloop naar valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van Pierre* (41). Hij voelt zich gevangen in zijn huwelijk, maar neemt daar vrede mee. Tot hij buurvrouw Emma* (32) leert kennen. Tegen zijn principes in ontwikkelt hij echte gevoelens voor haar. En zij voor hem. In het geheim beleeft Pierre de warmste, meest intense romance van zijn leven. Maar Emma trouwt ook, wordt zelfs zwanger en bevalt. “Terwijl onze partners gingen werken, hielp ik haar met haar baby. Gek hoe onze affaire zo huisje-tuintje-boompje werd. We waren gelukkig. Maar ik wilde vluchten met haar. En zo ver kreeg ik ze nooit.”

 1. Verboden liefde: zwaar gehandicapte David beleeft met een thuisverpleegster zijn allereerste romance
  PREMIUM

  Verboden liefde: zwaar gehandicap­te David beleeft met een thuisver­pleeg­ster zijn allereer­ste romance

  In de aanloop naar valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van David*. Door een spierziekte kan David alleen zijn hoofd bewegen. Maar dan komt eens per week een nieuwe thuisverpleegster, Liv. Ze groeien naar elkaar toe, ook al is dat van haar werkgever strikt verboden. Zes maanden later, tijdens een avond voor tv samen, overbruggen ze de laatste centimeters afstand tussen elkaar. “‘Zet je dichter bij me’, zei ik haar. ‘En neem mijn hand vast’. Ik voelde dat haar handpalm klam was. Toen ze naar huis vertrokken was, lag ik naar het plafond te staren. ‘Is dit echt gebeurd?’ Ik kon het niet geloven.”
 2. Verboden liefde: Jonas en de Turkse Yasin dromen van een toekomst samen, maar haar familie rukt hen uit elkaar
  PREMIUM

  Verboden liefde: Jonas en de Turkse Yasin dromen van een toekomst samen, maar haar familie rukt hen uit elkaar

  In de aanloop naar valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van Jonas*. Als jonge twintiger valt hij als een blok voor de Turkse Yasin* (21). Zij is zijn eerste, serieuze vriendin: samen dromen ze van samenwonen, trouwen, kindjes. Maar Yasin maakt zich zorgen om haar Turkse familie: zullen zij wel goedkeuren dat ze met een Belgische jongen samen is? Wanneer haar broer de relatie ontdekt, ontploft de bom. “Ik was net wakker toen ik Yasins berichtje zag. ‘Iedereen weet het van ons. Verwijder alles wat je hebt. Stuur me niet meer, alsjeblieft.’ Van de ene dag op de ander had ik niks meer.”
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!