-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Getty Images

Verboden liefde: de getrouwde Kobe wordt verliefd op uitwisselingsstudent Hyun. “Hij kuste me met zo veel meer passie dan mijn vrouw”

“Ik val normaal niet op mannen. Maar toen ik naar huis wandelde na onze ontmoeting, trilde ik over mijn hele lijf.” In Brussel ontmoet Kobe* (29) de Koreaanse uitwisselingsstudent Hyun* (21). De knappe, jonge kerel brengt hem compleet in de war: Hyuns aanrakingen prikkelen hem, meer dan die van zijn vrouw. In Airbnb’s die ze samen huren, ontdekt Kobe voor het eerst hoe het is om het bed met een man te delen. “Ik genoot echt. Dat besefte ik wel. Verder dan dat durfde ik niet te denken.” In de Verboden Liefde-reeks viert NINA de liefde die, hoe vurig ook, niet mag of kan zijn. Deze week lees je het verhaal van Kobe.

  1. Verboden liefde: Na 25 jaar vinden soulmates Jacob (46) en Kirsten (45) elkaar terug, maar zij is getrouwd. “Onze lichamen versmolten weer als toen”
    PREMIUM

    Verboden liefde: Na 25 jaar vinden soulmates Jacob (46) en Kirsten (45) elkaar terug, maar zij is getrouwd. “Onze lichamen versmolten weer als toen”

    “We waren alle twee duidelijk ouder: meer rimpels, minder haar. Maar ik vond haar meteen weer even mooi. We praatten. We huilden. We voelden immense spijt dat we elkaar hadden losgelaten.” Kirsten* is Jacobs* eerste echte vriendin wanneer hij 21 is. Hun relatie is intens en bijzonder, maar eindigt abrupt. Na vijfentwintig jaar belanden de soulmates weer in elkaars armen. Dit keer laten ze elkaar niet meer los. Alleen: Kirsten is getrouwd en heeft kinderen. “Onze lippen zogen zich naar elkaar toe. In die kus beleefde ik al onze kussen van vroeger opnieuw.”