Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Verboden liefde: Charlotte beleeft een passionele relatie met haar baas Kurt. “We hadden stiekeme vluggertjes in het archief”

In de aanloop naar valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van Charlotte* (29). Ze start een nieuwe job in een klein kantoor en voelt vanaf dag één spanning in de lucht wanneer ze alleen is met haar baas Kurt* (38). Na een maandenlang spel van aantrekking en uitdagen, starten ze een vlammende affaire tussen de lakens. Maar Kurt is getrouwd. In het geheim zoeken Charlotte en Kurt elkaar verder op, niet zelden op het werk. “In het archief, de kelder, de dossierkast, op zijn bureau: elke plek zonder collega’s was goed genoeg. In bed liet hij me dingen ontdekken die ik nooit eerder had durven doen.”

 1. Verboden liefde: de getrouwde Pierre beleeft tegen zijn principes in een romance met buurvrouw Emma: “Ze ontdooide me, voor het eerst in mijn leven”
  PREMIUM

  Verboden liefde: de getrouwde Pierre beleeft tegen zijn principes in een romance met buurvrouw Emma: “Ze ontdooide me, voor het eerst in mijn leven”

  In de aanloop naar valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van Pierre* (41). Hij voelt zich gevangen in zijn huwelijk, maar neemt daar vrede mee. Tot hij buurvrouw Emma* (32) leert kennen. Tegen zijn principes in ontwikkelt hij echte gevoelens voor haar. En zij voor hem. In het geheim beleeft Pierre de warmste, meest intense romance van zijn leven. Maar Emma trouwt ook, wordt zelfs zwanger en bevalt. “Terwijl onze partners gingen werken, hielp ik haar met haar baby. Gek hoe onze affaire zo huisje-tuintje-boompje werd. We waren gelukkig. Maar ik wilde vluchten met haar. En zo ver kreeg ik ze nooit.”
 2. Onze reporter ziet hoe dochter ondanks corona zekerheden durft opgeven: “Studie on hold om in Schotland de liefde te volgen”
  PREMIUM

  Onze reporter ziet hoe dochter ondanks corona zekerheden durft opgeven: “Studie on hold om in Schotland de liefde te volgen”

  Onze reporter Jakobien Huisman (50) woont met haar partner Alain Grootaers (56) in Andalusië. Terwijl het koppel zich zorgen maakt om de gevolgen van de coronacrisis, geniet dochter Julia (22) volop van de grote liefde in Schotland. Het virus heeft de koers van haar jonge leven en blik op de toekomst gewijzigd. “Die masterstudie kan wachten, ik wil gewoon een fantastisch en gelukkig leven.” Een verhaal van je kind loslaten in tijden van pandemie én volwassen worden.
 1. Verboden liefde: Jonas en de Turkse Yasin dromen van een toekomst samen, maar haar familie rukt hen uit elkaar
  PREMIUM

  Verboden liefde: Jonas en de Turkse Yasin dromen van een toekomst samen, maar haar familie rukt hen uit elkaar

  In de aanloop naar valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van Jonas*. Als jonge twintiger valt hij als een blok voor de Turkse Yasin* (21). Zij is zijn eerste, serieuze vriendin: samen dromen ze van samenwonen, trouwen, kindjes. Maar Yasin maakt zich zorgen om haar Turkse familie: zullen zij wel goedkeuren dat ze met een Belgische jongen samen is? Wanneer haar broer de relatie ontdekt, ontploft de bom. “Ik was net wakker toen ik Yasins berichtje zag. ‘Iedereen weet het van ons. Verwijder alles wat je hebt. Stuur me niet meer, alsjeblieft.’ Van de ene dag op de ander had ik niks meer.”
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!