Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Verboden liefde: Chantal is zwanger van haar minnaar terwijl zijn vrouw dat ook is. “Schuldig voelden we ons niet”

“‘Karel is de perfecte man, maar o zo saai’, dacht ik. Tot ik hem voor het eerst zag, op de trouwdag van mijn beste vriendin, naast haar aan het altaar. Die brede lach, die zachte blik. Maakte hij oogcontact met me, dan voelde ik me een roomijsje dat wegsmolt.” Jarenlang beleven Chantal* en Karel* een geheime romance. Wanneer Karels vrouw zwanger is van hun derde kind, ontdekt Chantal dat er in haar buik ook een vruchtje groeit. “Aan abortus dachten Karel en ik niet. Ik was bereid om voor ons kindje Wereldoorlog III te ontketenen.”

 1. Verboden liefde: de getrouwde Pierre beleeft tegen zijn principes in een romance met buurvrouw Emma: “Ze ontdooide me, voor het eerst in mijn leven”
  PREMIUM

  Verboden liefde: de getrouwde Pierre beleeft tegen zijn principes in een romance met buurvrouw Emma: “Ze ontdooide me, voor het eerst in mijn leven”

  In de aanloop naar valentijn viert NINA de liefde. Ook de liefde die, hoe vurig ook, niet mocht zijn. Vandaag: de verboden liefde van Pierre* (41). Hij voelt zich gevangen in zijn huwelijk, maar neemt daar vrede mee. Tot hij buurvrouw Emma* (32) leert kennen. Tegen zijn principes in ontwikkelt hij echte gevoelens voor haar. En zij voor hem. In het geheim beleeft Pierre de warmste, meest intense romance van zijn leven. Maar Emma trouwt ook, wordt zelfs zwanger en bevalt. “Terwijl onze partners gingen werken, hielp ik haar met haar baby. Gek hoe onze affaire zo huisje-tuintje-boompje werd. We waren gelukkig. Maar ik wilde vluchten met haar. En zo ver kreeg ik ze nooit.”
 1. Astrid en Bram Coppens, trotse ouders van Billie-Ray, ontwerpen samen kinderkleding: “We willen Billie-Ray genderneutraal kleden”
  PREMIUM

  Astrid en Bram Coppens, trotse ouders van Bil­lie-Ray, ontwerpen samen kinderkle­ding: “We willen Bil­lie-Ray genderneu­traal kleden”

  Liefde is … samen een collectie kinderkleding ontwerpen. Astrid (38) en Bram (41) Coppens, die Amerika ruilden voor Knokke, gooiden hun creatieve breinen samen en gingen in zee met het Belgische merk Woody. Inspiratie vonden het model en de regisseur bij hun eigen dochter Billie-Ray, die in juni 2019 al hun liefde bezegelde. “Ik ben echt een hele fiere mama”, zegt Astrid. “Dat had ik nooit verwacht.”
 1. Dit TikTok-filmpje lost mogelijk 18 jaar oude verdwijngszaak op
  Play

  Dit Tik­Tok-film­pje lost mogelijk 18 jaar oude verdwijngs­zaak op

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje