Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Getty Images

Veerle (51) ging via Tinder op zoek naar vertier met jongere mannen: “Mijn telefoon werd het bewijs dat ik er weer toe deed”

Na haar huwelijk was Veerle (51) uit op simpel vertier, no strings attached. En omdat ze niet zat te wachten op een nieuwe relatie, stelde ze haar Tinder-zoektocht zo in dat alleen maar jongere mannen de revue passeerden. Want een beetje avontuur, dat zou haar wel deugd doen.

4 reacties

 • Kathy Schraudt

  1 jaar geleden
  Het gaat niet over of je lelijk of mooi bent,maar het gaat gewoon over bescherming en het is te gevaarlijk om langs tinder af te spreken,je weet nooit met wie je afspreekt of wie er voor jou staat,en het schoonheid zit van binnen en niet van buiten .
 • Erwin Jacobs

  1 jaar geleden
  Andy De Schieter, ik heb mijn profiel nog eens opgefrist en de app opnieuw geïnstalleerd. Heb 16 likes op een halve dag, waarvan ik er 3 hebben laten matchen. En ik ben ook niet de knapste uit de hele hoop, verre van zelfs. Maar ik snap je wel, ik heb in eenzelfde situatie gezeten dat er zelfs geen likes waren. 1 match heb ik al weggehaald vanwege te opdringerig. 2e match ben ik al 2 heel leuk mee aan het chatten. Het is een raar ding, dat sowieso.
 • Andy De Schieter

  1 jaar geleden
  Als je er goed uitziet, dan kan dat geen probleem zijn. Ik zit al twee jaar op Tinder, maar blijkbaar ben ik echt te lelijk want heb nog nooit een match gehad.
 • Charlotte De greef

  1 jaar geleden
  Veel plezier, meid!
 1. De liefdesgeheimen van Kelly Pfaff (43) & Sam Gooris (47): “Wij gaan nooit met ambras slapen”
  PREMIUM

  De liefdesge­hei­men van Kelly Pfaff (43) & Sam Gooris (47): “Wij gaan nooit met ambras slapen”

  Een van onze favoriete koppels aller tijden? Niet Romeo en Juliet, noch Tristan en Isolde. Geef ons maar model en dj Kelly Pfaff (43) en zanger Sam Gooris (47). Al meer dan twintig jaar zijn ze getrouwd, en toch lijken ze nog stapelverliefd. Tijd om als een blok voor dit topduo te vallen. “In het begin van onze relatie heb ik Sam meteen gezegd: ik verander jou niet en jij mij ook niet.”
 2. Top-dj, onderneemster en echtgenote van Dimitri Vegas Anouk Matton (27): “Dimitri en ik zijn extreem koppig. Een ruzie of discussie is heel moeilijk”
  PREMIUM

  Top-dj, onderneem­ster en echtgenote van Dimitri Vegas Anouk Matton (27): “Dimitri en ik zijn extreem koppig. Een ruzie of discussie is heel moeilijk”

  De twee lockdowns brachten dj Anouk Matton wat welgekomen rust in haar hectische tourschema. Tijd voor andere dingen ook, zoals haar eigen make-upmerk en een kerstsingle. Maar bovenal veel qualitytime met haar man Dimitri, de helft van het wereldberoemde Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike. Hij vroeg haar in 2016 al na een jaar verkering ten huwelijk. Wie verder leest, begrijpt waarom.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo