Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Vanavond wel schat! Hoe agendaseks de passie kan aanwakkeren

Zo’n 60 procent van de koppels heeft op vakantie meer seks dan thuis. Maar eenmaal de bagage opgeborgen is, duiken we weer minder de koffer in. Allemaal de schuld van onze overvolle agenda. Toch schuilt daarin de oplossing: zet seks vanaf nu op de planning.

 1. Ex-partners Rudi (47) en Tamara (36) openhartig over wat hun relatie deed mislopen: “Hij bleef maar teruggaan naar zijn ex”
  PREMIUM

  Ex-part­ners Rudi (47) en Tamara (36) openhartig over wat hun relatie deed mislopen: “Hij bleef maar teruggaan naar zijn ex”

  Rudi (47) en Tamara (36) kregen een relatie terwijl hij nog getrouwd was. Zij was een collega van zijn vrouw. Hij koos voor haar. “Rudi had altijd al een kinderwens, maar zijn toenmalige vrouw dacht daar anders over. Ik stond er wel voor open”, vertelt Tamara. Maar Rudi kon ook zijn ex niet loslaten. Na vijf jaar overspel kon Tamara de stress niet meer aan en verliet ze hem. “Als hij terug wilde gaan, moest ik hem loslaten.”
 2. Ex-partners Nathalie (54) en Charles (54) zijn gelukkig gescheiden: “Als ouders komen we beter overeen dan als koppel”
  PREMIUM
  NINA

  Ex-part­ners Nathalie (54) en Charles (54) zijn gelukkig gescheiden: “Als ouders komen we beter overeen dan als koppel”

  Het was liefde op het eerste gezicht tussen Nathalie (54) en Charles (54). Dertien jaar later crashte de rollercoaster waar het koppel halsoverkop instapte. Hét geheim van hun succesvolle scheiding schuilt in de zorg voor hun drie kinderen. “We zijn er wonderbaarlijk genoeg in geslaagd om onze scheiding onderling te regelen zonder tussenkomst van advocaten.”
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën