Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © iStock

Twee vrouwen getuigen over seks met een groot leeftijdsverschil: “Vóór Luiz was ik 30 jaar niet klaargekomen”

Vandaag vieren we de dag van de liefde. Reden genoeg om in ons archief te duiken en de beste artikels over lust en liefde naar boven te brengen. Zoals de getuigenissen van Chloé (45) en Esther (59) over hun veel oudere en veel jongere partner. Wat geeft dat in bed, een leeftijdsverschil van 20 jaar? “Als ik eens niet klaarkom, is zijn ego gelukkig niet gekwetst. Niets vervelenders dan een man die maar blijft proberen.” 

 1. Joeri: “Ik houd van BDSM. Maar mijn vrouw wil geen meesteres zijn”
  PREMIUM

  Joeri: “Ik houd van BDSM. Maar mijn vrouw wil geen meesteres zijn”

  Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Er zit een foto onderaan zijn mail: “Zo kan je me herkennen, mevrouw.” In een brasserie in Londerzeel zit Joerie (50) aan een tafeltje op me te wachten. Een vriendelijke doodgewone man met een bijzondere erotische voorkeur: “Ik hou van bdsm. Handboeien, bondage, een kuisheidsgordel ... maar ik mag mijn seksuele vrijheid niet beleven.”
 2. Sanne (47) en Dimi (46) sloten na hun breuk een pact: “Als we op ons 85ste allebei single zijn, gaan we er opnieuw voor”
  PREMIUM

  Sanne (47) en Dimi (46) sloten na hun breuk een pact: “Als we op ons 85ste allebei single zijn, gaan we er opnieuw voor”

  Sanne en Dimi startten een relatie in hun studententijd. “Ik had nooit gedacht dat ik op hem zou vallen.” Maar na een Erasmusjaar doofde hun studentenromance uit. En toch hielden ze contact. De twee houden er nu een vriendschap voor het leven aan over. Dimi werd zelfs goed bevriend met Sannes nieuwe partner. En de twee sloten een fantastisch pact dat hen moet verzekeren van een gezellige oude dag. “We gaan samen naar het rusthuis.” Alle andere artikels uit het dossier ‘Ex-files’ lees je hier.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?