Guy Kokken
Volledig scherm
PREMIUM
© Guy Kokken

Tv-maker Joris Hessels (41) en vriendin Evelien (36) zijn na 7 jaar samen nu het gelukkigst: “Als je met Joris gaat eten, zal hij altijd betalen”

Als er één koppel symbool staat voor ‘echte liefde overwint alles’, dan toch wel acteur en tv-maker Joris Hessels (41) en kinderverpleegster Evelien De Paepe (36). Ze waren beiden getrouwd, vochten tegen hun gevoelens, maar kozen uiteindelijk toch voor elkaar. Intussen vormen ze een nieuw samengesteld gezin, met twee kindjes van Evelien, eentje van Joris en eentje van hen twee. Joris kan je nu aan het werk zien op PLAY4, waar hij in ‘Viervoeters’ een thuis zoekt voor asielhonden. “We zijn nu zeven jaar samen en dit is ons beste moment. We voelen elkaar veel beter aan.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.