Sien Volders & Lieven Scheire
Volledig scherm
PREMIUM
Sien Volders & Lieven Scheire © Eva Vlonk

Tv-maker en natuurkundige Lieven Scheire (39) en
schrijfster Sien Volders (38): “Zonder Sien is er een reëel gevaar dat ik kluizenaar zou worden”

Liefde is … op dezelfde dag een boek voorstellen. In dat van tv-maker en natuurkundige Lieven Scheire kom je alles te weten over insecten. Zijn vrouw Sien Volders schreef met Oogst haar tweede roman die het tot op de longlist van de Libris Literatuurprijs schopte. Al 21 jaar delen ze samen lief en leed. “Ik kan goed verliefd blijven op jou.”

 1. Acteur Ben Segers (46) en regisseur Lenny Van Wesemael (39) zijn verliefd op en naast de werkvloer: “Het blijft raar als we per ongeluk ‘baby’ tegen elkaar zeggen op de set”
  PREMIUM

  Acteur Ben Segers (46) en regisseur Lenny Van Wesemael (39) zijn verliefd op en naast de werkvloer: “Het blijft raar als we per ongeluk ‘baby’ tegen elkaar zeggen op de set”

  In #hetisingewikkeld op VIER is zij de regisseur en hij de acteur. Ook thuis bij Ben Segers en Lenny Van Wesemael heeft zij de touwtjes in handen: ze regisseert hem zelfs tijdens onze speelse fotoshoot. In het interview neemt hij af en toe noodgedwongen de leiding. Een maand geleden overleed Lenny’s mama, heel onverwacht. Het wordt een gesprek met een lach en een traan en als rode draad: doodgraag zien. “Liefde is de motor van het leven.”
 2. De liefdesgeheimen van Kelly Pfaff (43) & Sam Gooris (47): “Wij gaan nooit met ambras slapen”
  PREMIUM

  De liefdesge­hei­men van Kelly Pfaff (43) & Sam Gooris (47): “Wij gaan nooit met ambras slapen”

  Een van onze favoriete koppels aller tijden? Niet Romeo en Juliet, noch Tristan en Isolde. Geef ons maar model en dj Kelly Pfaff (43) en zanger Sam Gooris (47). Al meer dan twintig jaar zijn ze getrouwd, en toch lijken ze nog stapelverliefd. Tijd om als een blok voor dit topduo te vallen. “In het begin van onze relatie heb ik Sam meteen gezegd: ik verander jou niet en jij mij ook niet.”
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw