-
Volledig scherm
- © Getty Images

Trouwtrend: de 'minimony’ wint door coronacrisis aan populariteit

Huwelijksleverancier Salino.be organiseerde onlangs een webinar voor bruiden om hen advies te geven tijdens deze bizarre tijden. Niet veel later werd een nieuwe trend ontdekt. Het huwelijk opsplitsen: volgend jaar een groot feest, dit jaar een intieme ‘minimony’. 

 1. Na expliciete filmpjes van BV’s: ook Kiara (19) werd het slachtoffer van sexting: “Bang dat die beelden mij voor altijd zouden achtervolgen”
  PREMIUM

  Na expliciete filmpjes van BV’s: ook Kiara (19) werd het slachtof­fer van sexting: “Bang dat die beelden mij voor altijd zouden achtervol­gen”

  “Iedereen, bekende kop of niet, heeft recht op een privéleven”, dat zegt Kiara De Vos (19) uit Aalst. Ze weet als geen ander door welke nachtmerrie Stan Van Samang (41), Sean Dhondt (36), Peter Van de Veire (48) een handvol andere BV’s gaan nu er naaktfoto’s en filmpjes van hen circuleren. Zes jaar geleden – toen Kiara 13 jaar was – maakte ze iets gelijkaardigs mee, hetzij op kleinere schaal. Ze getuigt over de impact ervan op haar leven. “Ik zat zo diep dat ik geen uitweg of toekomst meer zag.”
 2. Flo Windey (24) breekt Vlaamse slaapkamers open op VTM2: "We schamen ons nog te hard voor de 'vieze' dingen die we doen in bed”

  Flo Windey (24) breekt Vlaamse slaapka­mers open op VTM2: "We schamen ons nog te hard voor de 'vieze' dingen die we doen in bed”

  Het gaat hard voor de jonge Flo Windey (24). De Brusselse is net afgestudeerd en kijk, haar curriculum vitae schrijft zichzelf. Na ‘Flowjob’, een YouTubereeks voor Studio Brussel waarin ze zonder gêne met jonge gasten over haar en hun seksuele ervaringen praatte, mag ze zichzelf nu ook televisiemaker noemen. Dit najaar zien we ze elke donderdagavond op VTM 2 in ‘Club Flo’, een programma dat seks, drugs, gender en meer van dat moois bespreekbaar moet maken. “Seks is als de olifant in de kamer die we niet willen zien. Maar het is een knalroze, f*cking grote olifant.”