Cara Delavingne en Lora DiCarlo, nu samen eigenaars van seksspeeltjesbedrijf Lora DiCarlo.
Volledig scherm
Cara Delavingne en Lora DiCarlo, nu samen eigenaars van seksspeeltjesbedrijf Lora DiCarlo. © Instagram @caradelavingne

Topmodel Cara Delevingne investeert in hightech seksspeeltjes (en dit is haar favoriet uit het assortiment)

Deze keer geen sneakers of boxershorts, maar clitoris-stimulators en een sterke boodschap. Want naast model en actrice is Cara Delevingne nu ook mede-eigenaar en creatief adviseur van het Amerikaanse hightech seksspeeltjesbedrijf Lora DiCarlo. “Dit gaat niet alleen over genot, seksspeeltjes of seks. Dit gaat over gezondheid”, zegt Delevingne. 

1 reactie

 • jos meurrens

  2 weken geleden
  Ik begrijp niet waarom ze een speeltje willen en daar dan 133 euro moeten voor betalen, daar waar vele mannen dat gratis doen.
 1. Top-dj, onderneemster en echtgenote van Dimitri Vegas Anouk Matton (27): “Dimitri en ik zijn extreem koppig. Een ruzie of discussie is heel moeilijk”
  PREMIUM

  Top-dj, onderneem­ster en echtgenote van Dimitri Vegas Anouk Matton (27): “Dimitri en ik zijn extreem koppig. Een ruzie of discussie is heel moeilijk”

  De twee lockdowns brachten dj Anouk Matton wat welgekomen rust in haar hectische tourschema. Tijd voor andere dingen ook, zoals haar eigen make-upmerk en een kerstsingle. Maar bovenal veel qualitytime met haar man Dimitri, de helft van het wereldberoemde Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike. Hij vroeg haar in 2016 al na een jaar verkering ten huwelijk. Wie verder leest, begrijpt waarom.
 2. Over dit seksspeeltje schrijven vrouwen wilde reviews: seksuoloog Chloé De Bie legt uit waarom het zo goed werkt
  PREMIUM

  Over dit seksspeel­tje schrijven vrouwen wilde reviews: seksuoloog Chloé De Bie legt uit waarom het zo goed werkt

  “Hallelujah. Dit ding is hémels!” Wereldwijd zijn vrouwen lyrisch over een specifiek seksspeeltje. Ze zijn zelfs zo laaiend enthousiast dat ze er duizenden reviews over schrijven, waardoor de vibrator geregeld uitverkocht is. Dus: what’s the deal? Klinisch seksuoloog Chloé De Bie licht toe waarom dit paarse speeltje -”Tracy’s Dog” heet het- zo goed scoort en hoe je het moet gebruiken.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph