Volledig scherm
© Getty Images

Tinder oppervlakkig? Vlaming zoekt knappe maar even vriendelijke partner

De wetenschap heeft bevestigd wat we allemaal stiekem weten: wie Tinder gebruikt, is op zoek naar de knapste potentiële partner. Maar alleen het uiterlijk is ook niet alles. Blijkbaar zoekt de Vlaming ook iemand die op het vlak van vriendelijkheid en openheid lijkt op hem of haar. Dat blijkt uit een experiment van de Universiteit Gent. 

3 reacties

 • Joris Vanderaert

  11 maanden geleden
  Ik heb mijn vriendin van Tinder gevonden. Uiteindelijk draait het rond het feit of het klikt op persoonlijk vlak. Ik heb flink wat dates gehad en dan blijkt dat knappe dames toch door de mand kunnen vallen. Tot het klikt. Ben blij met mijn vriendin... Tinder is een echte verrijking, zonder dit soort apps had ik haar nooit ontmoet.
 • Mark Timmer

  11 maanden geleden
  Tinder wanneer je geen betaal abonnement hebt , zal tinder er alles aan doen om je toch maar doen te betalen
 • Danny De Graeve

  11 maanden geleden
  Een knappe, vriendelijke, open Vlaming.... Wow, dat wordt heel heel lang zoeken
 1. Sanne (47) en Dimi (46) sloten na hun breuk een pact: “Als we op ons 85ste allebei single zijn, gaan we er opnieuw voor”
  PREMIUM

  Sanne (47) en Dimi (46) sloten na hun breuk een pact: “Als we op ons 85ste allebei single zijn, gaan we er opnieuw voor”

  Sanne en Dimi startten een relatie in hun studententijd. “Ik had nooit gedacht dat ik op hem zou vallen.” Maar na een Erasmusjaar doofde hun studentenromance uit. En toch hielden ze contact. De twee houden er nu een vriendschap voor het leven aan over. Dimi werd zelfs goed bevriend met Sannes nieuwe partner. En de twee sloten een fantastisch pact dat hen moet verzekeren van een gezellige oude dag. “We gaan samen naar het rusthuis.” Alle andere artikels uit het dossier ‘Ex-files’ lees je hier.
 2. Helft van Vlamingen zou vaker seks willen, 6 op de 10 doen het minder dan een keer per week

  Helft van Vlamingen zou vaker seks willen, 6 op de 10 doen het minder dan een keer per week

  Radiozender JOE en onderzoeksbureau Ivox onderzochten met een survey bij 1.000 deelnemers wat volgens ons, Vlamingen, de ultieme geheimen zijn voor een goede relatie. Tijd voor elkaar vrijmaken blijkt erg belangrijk, net als voldoende seks en complimentjes. Toch zegt de helft van de Vlamingen dat hij of zij liever wat meer seks zou hebben. En 4 op de 10 Vlamingen zeggen wel eens een geheim voor zijn of haar partner achter te houden.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech