Volledig scherm
© Getty Images

Tinder beu? Probeer deze originele datingalternatieven eens

In tijden van Tinder hebben singles al zo veel naar links (en af en toe naar rechts) geswiped dat ze uitgekeken zijn op de datingapp. Klinkt dat herkenbaar, maar wil je de zoektocht naar de ware liefde nog niet opgeven? Dat treft, want de laatste tijd duiken er verschillende nieuwe, opvallende alternatieven op. 

4 reacties

 • Ben Kenobi

  2 jaar geleden
  Zitten ze hier maar kritiek te geven op internet daten.En te zeggen ga naar het café? Ja want echt iedereen geniet ervan om zich eerst grondig zat te zuipen voor ze met iemand kunnen spreken. Maar ondertussen wel gezellig op FB met vrienden en familie afspreken dus wat is er zo zielig om online te daten?
 • Andy Verachtert

  2 jaar geleden
  Een kunstmatige en gedwongen boel, die zogenaamde dating alternatieven. Een gezonde keuze heeft niks te maken met zulke manipulaties. En dan nog tegen betaling !
 • Jurgen Latet

  2 jaar geleden
  Ge gewoon eens op café in plaats om iedereen eerst uit te pluizen, liefde dat kan je niet kopen. Dat krijg je.
 • Carlo Blanckaert

  2 jaar geleden
  Mensen zijn het verleerd om met elkaar om te gaan. Als je ze elkaar tegenkomen bekijken ze elkaar amper. Ook op stap gaan ze kliekjes vormen onder elkaar en keren anderen de rug toe. Op dating sites gaan ze echter elkaar opzoeken. Hoe zielig is dit.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten