Voor veel swingers beginnen de coronamaatregelen nu wel heel lang te duren.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor veel swingers beginnen de coronamaatregelen nu wel heel lang te duren. © Getty Images

Swingers in coronatijd: “Wij hebben weer intiem contact, wekelijks, met meerdere mensen. En niemand van ons heeft corona gekregen”

Huidhonger. Het is ondertussen een gekend fenomeen. Zeker bij swingers, koppels die ervoor kiezen om meerdere bedpartners te hebben. Terwijl sommige Vlamingen nog altijd bang zijn om hun huis te verlaten, pikken zij de draad weer op. Koen (54) en Ellen (46)* vormen zo'n koppel dat regelmatig aan partnerruil doet. Seksuologe Kaat Bollen licht toe: “Je kan je seksualiteit niet eeuwig beteugelen”. 

19 reacties

 • ronny cuypers

  1 jaar geleden
  Het leven moet inderdaad verder, maar dat wil niet zeggen dat je moet uitdagen tot het leven stopt. want dan gaat het niet meer verder.
 • bernard vermeulen

  1 jaar geleden
  Welk een uitspraak, is swingen dan het ideale antivirus misschien, niet goed voor aids, wel voor covid, swingers laten zich niet testen of geven hun contacten niet door, en zeggen het zeker niet als ze wel besmet zijn, dat zal er beter op trekken. Als je een kat bij de melk zet zal ze ook ontkennen ervan te likken.
 • Tom Sinnesael

  1 jaar geleden
  Mr. Hermans... Elk zijn leven zou ik zeggen. Is het fragiliteit of jaloezie waar u mee worstelt? Om uw frustratie te verwerken kunt u altijd een psycholoog raadplegen
 • Linde Segaert

  1 jaar geleden
  Toont aan dat er op dit moment geen gevaarlijk coronavirus is. Hoog tijd dus om de rest van de maatregelen ook bij te sturen.
 • fabrice Hubaut

  1 jaar geleden
  Dat wil enkel zeggen dat er niemand besmet was (is) Zo simpel is het. Al de mensen die positief testen, en er zijn toch wel wat bekenden bij, dachten ook dat het hen niet zou overkomen. Denk daar ook eens aan de economische schade, vast niet min.